Mennyibe kerül kompletten egy lejárt vízóra csere?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A számlán most tűnt fel, hogy idén jár le a hitelesítése a vízórának. Nyilván én nem cserélhetem ki mert az a vízmű (ÉDV) feladata a blomba miatt. Én úgy tudom, hogy az ingatlan tulajdonosának, vagyis nekem kell kifizetni a vízóra cserét. Mennyiben kerül egy ilyen procedúra? Csak hogy tudjam, hogy mire számítsak. Gondolom nekem kell intézni a vízóra cserét vagy azt majd ők intézik? Gondolom telefonon be kell jelenteni.
A számlán csak a lejárati év van (2024), de nincs hónap feltüntetve. Akkor Dec.31-ig kell?
Komárom Esztergom megye.
Előre is köszönöm a segítséget.
#Vízóra csere mennyibe kerül?
jan. 27. 16:53
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi! Falun lakok, és családi házról van szó nem tömblakásról
jan. 27. 16:54
2/8 anonim válasza:
Nemrég cseréltek nálam, küldtek egy értesítést, hogy ekkor-meg akkor jönnek, telefonszámmal, hogy ha nem jó akkor hívjam fel, hogy egyeztessünk időpontot. Ingyenes volt. Igaz ÉRV, de ott se nagyon lehet másként.
3/8 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk jó hír. Örülnék ha itt is így lenne.
jan. 27. 17:02
7/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen. Akkor félre informáltak engem ezzel kapcsolatban.
jan. 27. 21:33
8/8 anonim válasza:
Nagyon vízszolgáltató függő, mert van ahol a csere árát beépítik a vízdíjba, de van ahol nem. Nem lehet azt mondani, hogy országosan minden családi háznál így van és emeletesekben meg egyénileg kell intézni saját költségen. Ezt az ottani vízszolgáltatónál tudod megkérdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!