Aki vegyestüzelésű kazánnal fűt, mióta fűt ezzel?
Meg vagy elégedve ezzel a fűtési móddal?
Ha most építenél ki új fűtési rendszert, ugyanezt választanád?
20 évig fűtöttem vegyestüzeléssel. A kezdetek kezdetén szénnél, aztán fával. A széntől gyalázatosan nézett ki a kazánház és mivel egyben műhelyként is használtam, ezért váltottam fára.
Amikor a rendszer kezdte mutatni az elöregedés jeleit, vagyis elkezdtek csepegni a radiátorok, illetve kilyukadt a kazán akkor egy nagy házfelújítással, szigeteléssel egybekötve megszüntettem a kazánt és a radiátorokat. Klímákat vettem és azóta azzal fűtök. Én úgy gondolom jó döntés volt, mind anyagi, mind a fájós derekam szempontjából. Napokon át tartó áramszünet esetére van egy vaskályha félretéve, nem tart semeddig bedugni a kéménycsövet a nappaliban.
Ez a gáz manipulácó csak egy mende-monda. Már egy pékségben is azonnal kibukna a turpisság, az ipari fogyasztóknál, ahol 0,5% hatásfokért is vért izzad a mérnökség, már óriási balhé, szerződésszegés, bírósági ügy lenne!
"Ez a gáz manipulácó csak egy mende-monda."
Na persze! Aztán mégis még a főzésnél is észrevenni, hogy van mikor sokkal lassabban készül el akár egy rántotta is. Pedig ott aztán nem lehet ráfogni a karbantartásra, mint egy kazánnál. Hol ilyen, hogy olyan. De úgyis lesznek mindig megmondóemberek akik szerint nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!