Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyi pénzből jöttök ki kb...

Mennyi pénzből jöttök ki kb egy hónapban 2 felnőtt 2 gyerek, 100 nm családi ház?

Figyelt kérdés

Ami fix kerestünk, az 900.000 Ft, és hónap végén már mindig alig van pénz itthon. Ritkán van programunk, vagy utazás, ami plusz pénzt vinne el,de azt is mindig az adott haviból próbáljuk megoldani.

A férjem kezeli a pénzt évek óta, én nem látom át annyira, mire mennyit költünk, szerinte ez nem elég, de szerintem elégnek kellene lennie.

Elkezdem majd írni, mire költünk, hogy átlássuk, de kíváncsi vagyok, másoknak ez hogy van.

2023. nov. 10. 11:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem vontam ki magam szándékosan, így alakult. Amikor összeházasodtunk, először az anyjához költöztünk, és a férjem és az anyja kezelték a pénzeket. Aztán maradt a férjemnél.

De valamit nem jól csinál, ha van, költ mindenre, ha nincs, akkor meg csak a balhé megy, hogy semmire nincs, és ez nem tetszik.

2023. nov. 11. 07:16
 12/15 A kérdező kommentje:

Szerintem lehetne tudatosabban csinálni, de ha erről elkezdek beszélni neki, akkor vérig van sértve, mintha számon kérném. Most pl két napja nem szól hozzám, és a nappaliban alszik... Az a helyzet, hogy rendszeresen jár kocsmába, és szerintem azt nem akarja bevallani, hogy az mennyibe kerül havonta.

Vagy talán ő sem akar szembesülni vele...

2023. nov. 11. 07:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, ha nem kamu, szedd már össze magad és kezdd el kezelni a saját pénzed.
2023. nov. 11. 07:34
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Velhetoen nincs sajat penze.
2023. nov. 11. 08:25
 15/15 anonim ***** válasza:
900 eft két keresetből az nagyon szép pénz magyarországon. Eléggé pazarló életet kell élni ahhoz, hogy ebből ne tudjon félretenni valaki.
2023. nov. 11. 12:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!