Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Fűtötök már mostanában?

Fűtötök már mostanában?

Figyelt kérdés

Én ettől a héttől kezdve kezdtem rendszeresen, kb két naponta esténként begyújtani. Korábban semmi fűtés nem kellett még. De még nem is tartunk ott, hogy a gázkazánt bekapcsoljam. Egyelőre elég egy kis kerti hulladékkal minden második nap meglangyosítani a radiátorokat.

Nálatok mi a helyzet?

2023. nov. 9. 20:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10: nyulván az idei évről beszéltem
2023. nov. 10. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Hol laksz kérdező hogy még csak mosz fűtesz be először? Nem hiszem el, hogy eddig kitartott a házban a meleg, és komfortos is volt...
2023. nov. 10. 11:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pesti társaházban,körbe szomszédokkal tényleg nem kellett fűteni eddig a hétig,teljesen kellemes volt a hőmérséklet.

Nyilván szigeteletlen kertes ház a pusztaságban, ott más a helyzet

2023. nov. 10. 11:37
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

13# A miénk szigetelt, korszerűsített ház, nem a pusztaságban, mégis be-bekapcsolt már esténként a fűtés október közepe óta.

Ha szeméttel gyújt be az illető, akkor gondolom családi házról beszélünk.

Szeretem az ilyen kérdéseket. Lehet valakinek csak 18-20 fokra van igénye, ez rendben. Nekem 22 fok a komfortos (pláne gyerekkel) és logikus, hogy nem hagyjuk kihűlni a falakat, mert utána sokkal nehezebb újra melegíteni és rosszabb a hőérzet is. Ilyen formán semmi értelme összehasonlítani ingatlanokat és hőigényeket. Egy percig sem tartom szégyenletesnek, hogy október közepe óta programozottan fűtöget a kazánunk és menőbbnek sem érzem azt, aki még mindig nem fűt. Ez ilyen "kinek a lova nagyobb" témába megy át, csak hát nincs túl sok alapja.

2023. nov. 10. 12:21
 15/15 A kérdező kommentje:

"Hol laksz kérdező..."

Pécs.

2023. nov. 10. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!