Fűtötök már mostanában?
Én ettől a héttől kezdve kezdtem rendszeresen, kb két naponta esténként begyújtani. Korábban semmi fűtés nem kellett még. De még nem is tartunk ott, hogy a gázkazánt bekapcsoljam. Egyelőre elég egy kis kerti hulladékkal minden második nap meglangyosítani a radiátorokat.
Nálatok mi a helyzet?
Nálunk pesti társaházban,körbe szomszédokkal tényleg nem kellett fűteni eddig a hétig,teljesen kellemes volt a hőmérséklet.
Nyilván szigeteletlen kertes ház a pusztaságban, ott más a helyzet
13# A miénk szigetelt, korszerűsített ház, nem a pusztaságban, mégis be-bekapcsolt már esténként a fűtés október közepe óta.
Ha szeméttel gyújt be az illető, akkor gondolom családi házról beszélünk.
Szeretem az ilyen kérdéseket. Lehet valakinek csak 18-20 fokra van igénye, ez rendben. Nekem 22 fok a komfortos (pláne gyerekkel) és logikus, hogy nem hagyjuk kihűlni a falakat, mert utána sokkal nehezebb újra melegíteni és rosszabb a hőérzet is. Ilyen formán semmi értelme összehasonlítani ingatlanokat és hőigényeket. Egy percig sem tartom szégyenletesnek, hogy október közepe óta programozottan fűtöget a kazánunk és menőbbnek sem érzem azt, aki még mindig nem fűt. Ez ilyen "kinek a lova nagyobb" témába megy át, csak hát nincs túl sok alapja.
"Hol laksz kérdező..."
Pécs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!