Gáztűzhely használatakor mostanában éreztek más szagot, mint eddig?
Hát nem igazán találó a kategória, inkább valami háztartás lett volna jó, de nem találtam.
Na szóval nálunk főzéskor pár napja már van egy eddig ismeretlen fura szag amíg ég a gáz...
#2: én meg pont azt látom, hogy nincs fűtőértéke.
A víz is lassan forr fel, és a hagymát is maxon kell pirítanom, hogy történjen valami, igen sokszor sárga is a láng, valami nem kóser.
#4: az nem számít, a tűzhelyről függ leginkább.
Ha minden nap ugyanazt a tűzhelyt használod, ezek akkor tűnnek fel
Régebben, ha a konyhában csináltam valami "szagosat", pl. megolajoztam egy kulcslyukat vagy nyikorgó ajtót, esetleg épp a konyhában pucoltam cipőt különböző cipőkrémekkel, vagy szereltem és ilyen-olyan spricnit használtam.... majd ott maradt a szag a levegőben... s majd mikor meggyújtottam a főzéshez a gázt, akkor megjelent valami fura büdös szag...
Na most is valami olyasmi szagot érzek már jó pár napja vagy több is már... Viszont most semmivel sem csináltam más fura szagot....
A gáztűzhely is tiszta...
Ezért arra gyanakszom, hogy maga a gáz, ami elég, az nem olyan, mint eddig.
Én nem figyelgettem a fűtőértékét, nem tűnt fel az a része, hogy tovább forr-e valami, vagy sem. Egyszerűen csak ez a szag érdekel, hogy valóban a gáz ilyen újabban, vagy képzelődöm?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!