Diktáljuk a gázt, hogy lett 41000-es számlánk?
Az ügyfélszolgálat tudja megmondani. A számládon ott van hogy mire mennyit számoltak el. Ha hiba van akkor azon látszik. Nyilván nem jó a számla. Lehet, hogy kicsúsztatok a határidőből a diktáláskor - mi így jártunk 2 hónapja villanyszámlánál.
Bementem, szóltam, hogy nem jó a számla, sztornózták és újat küldtek ki a következő hónapbn. Akkor már időben adtuk le az óraállást és a kéthavit fizettük egyben.
Csak pár órát tévedtünk az óraállás leadásakor, ez sem volt jó, ezért a korábbi éves fogyasztás alapján havi átlagot számláztak ki.
De lehet csak simán ők hibáztak valahol. Az ügyfélszolgálat tud ebben segíteni.
"10.25-től 11.26-ig szólt a diktált időszak"
Hogy diktaltal előre?
A jelleggörbe fölöttinél hétszeres árat fizetsz.
Én már tavaly átálltam átányra.
#3. Kb 30m3 ment el októberbe de 105-t diktáltunk, mindig a jelleggörbéhez diktáljuk. Előző szezonban is így csináltuk és nem volt gond.
#4. Éppen ez az hogy nem diktáltam többet, söt 45 m3-rel kevesebbet is.
"Kis korrigálás:10.25-től 11.26-ig szólt a diktált időszak"
Ha melegebb van kint mint a jelleggörbe, akkor csökken a felhasználható gáz, ha pedig már a novemberit is bediktáltad az már jóval pluszban van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!