Fütetek e már este? Ha igen mióta?
Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 17:20
21/28 anonim válasza:
Minden évben csinálok egy próbafűtést még mielőtt komoly hideg jönne. Éppen ma kapcsoltam be a kazánt egy órára.
15 éves a kazán.
Volt olyan, hogy 20 fok alatt indítottam a kazánt és dölt belőle a víz. Mire megcsinálták, "befagyott a hátsónk".
22/28 anonim válasza:
Nem, házközponti fűtésünk van, még nincs bekapcsolva. De van egy klímánk, azzal lehetne fűteni, ha fáznánk, de még nem fázunk. Bp, Angyalföld
23/28 anonim válasza:
Nem. Újépítésű ház nagy déli ablakokkal, még 22,5 fok volt ma bent.
24/28 anonim válasza:
Végre elindult a tavhő a mai nappal. Panel Budapest Zugló
25/28 gergelice16 válasza:
Nem, ha feleségem homeofficeban van, délután szellőztetünk, amikor még melegebb van, így nem hül le annyira a lakás. Ha este szellőztetünk, akkor pedig kevesebb ideig, így a falak megtartják a meleget. Bár az is igaz, hogy társasházban lakunk (Bp. 22. ker), így a körülöttünk lévő lakások is melegítenek minket. Mindenesetre mi már kérelmeztük a konvektor tisztítását.
26/28 anonim válasza:
24,5-25 fok van. Főleg Ny-i fekvésű társasházi lakás. Még klímával sem fűtök. Max. fűtőventillátor megy, amíg a gyereket fürdetem.
27/28 anonim válasza:
Én csak december-januárban fűtök. Ha nagyon hideg van esetleg november közepén bekapcsolom.
28/28 anonim válasza:
Reggel 21,4°C mutatott a termosztát, 21-nél fog bekapcsolni a fűtés. Délelőtt főztünk, az eső miatt ment a szárítógép, majdnem 23-ra feltolta a hőmérsékletet. Szigetelt ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!