Fütetek e már este? Ha igen mióta?
Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 17:20
11/28 anonim válasza:
5# az nem " fütötök ", hanem " fűtötök". Nem szoktam beszólni másnak a helyesírása miatt, csak megütötte a szemem, hogy javítottad a kérdezőt, de te sem jól írtad le.
De hogy a témához is szóljak, mi még nem fűtünk, pedig központilag valamikor éjjel bekapcsolják a fűtést, reggel mikor kelünk, melegek a lakásokon átmenő csövek.
12/28 anonim válasza:
5# 7# Ha kell fűteni , csak is "ű"-vel.
:)
13/28 anonim válasza:
Az 5-ös vagyok, sajnos dupla ékezetes hosszú betüt nem tudok írni a billentyüzetemen. Elvileg tudom, hogy ez így hibás, de másként nem megy.
14/28 anonim válasza:
13-ból 7 a helyesírással van elfoglalva... ennek semmi köze a kérdéshez!
23-24 fokot tartok a házba, ha nincs ennyi rásegítek klímával. A padlófűtés ilyen időben nem igen lehet elindítani.
16/28 anonim válasza:
Dehogy. Az ablak is csak a szobában van becsukva
17/28 A kérdező kommentje:
Naah megjöttek a nagy nyelvtan tanárok :P
2023. okt. 7. 01:44
19/28 Bogica0616 válasza:
Igen megy már a konvektor tegnap óta. Itt nincs nappal max 20 fok, este illetve hajnalban csak 4-6 fok van.
20/28 anonim válasza:
22,5°C most a nappali, 21-nél kapcsol be a fűtés. Faluszéle, most is be van borulva. Szigetelt ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!