Mikortól kapcsoljátok be a fűtést?
Figyelt kérdés
Sajnos lassan itt a fűtési szezon2023. szept. 28. 19:05
11/19 anonim válasza:
10-es te hol élsz? :-o Én elég fázós vagyok, de budapesten tegnap éjjel bugyiban és atlétában aludtam, nyitott ablaknál és majdnem melegem volt. 9-es vagyok.
12/19 Noren1989 válasza:
Szeged.
Légópince alattam.
Nyàron nem kell légkondiznom, 18 fokban csücsülök otthon, míg odakinn 40van.
A hàtulütője ugyanez.
Ahogy bejön a hűvös, nàlam még hűvösebb lesz.
13/19 anonim válasza:
Családi ház, 24-5 fok van bent. Akkor szoktunk "fűtést kapcsolni", ha tartósan 22 fok körüli a benti hőmérséklet, így nem hűlnek le a falak. (Általában október közepe/vége.)
Most még bőven lehet játszani azzal, hogy délután nyitom az ablakokat, így dől be a meleg.
14/19 anonim válasza:
Már nálam is lehetne fűteni ha éppenséggel használnám a házat. Kb 15-17 fok van csak bent. Nyáron a nagy forróságba amikor mindenki klímat kapcsol meg rosszul vannak a melegben ott akkor sem volt 23 foknál több. Igaz most nincs lakva ezért is hűvösebb. De nyáron ott voltunk és tökéletes volt abban a melegben. Fűtést mindenki akkor kapcsol magának amikor fázik. Este fürdés után azért már tud kellemes lenni egy hősugárzó.
15/19 anonim válasza:
Szerintem ez hely függő. Földszinten lakok, ma be kellett kicsit kapcsolnom a konvektoet mert hideg volt, de lehet mert reggel kicsit betegeskedtem még, most pl nem fázok idebent, 23 fok van most. Emeleteken meg szerintem melegebb van. Ha déli a lakás akkor még később kell fűtést kapcsolni. Ez sok minden függvénye. Azt tudom, hogy még sok helyen a főtáv se kapcsolta be a fűtést, ha tippelnem kell az időjárást elnézve, akkor október 4-5 körül fognak sok helyen fűtést benyomni, mert nappal 20 fokot mond már csak, éjjel meg 8-at. Tehát itt már azért kezd kihűlni a háza mindenkinek. Addig egy pulcsi bőven elegendő.
16/19 Bogica0616 válasza:
Szabolcs megye kis falú. A szomszédok közül ma már biztosan fűt este legalább 1, mert füst szag van. Mi még nem, de este lehűl a ház 22 fokra. Vasárnap már biztosan kelleni, mert 20 fok lesz nappal a maximum hő.
17/19 Bogica0616 válasza:
Kedves kérdező, te mikor kapcsolód be?
18/19 anonim válasza:
A héten még légkondiznom kellett. Budapest, Angyalföld. Am házközponti fűtéses házban lakok,még nem kapcsolták be,am a klímám tudna fűteni is.
19/19 anonim válasza:
Távfűtéses társasház legfelső szintjén lakom. Szerencsére el lehet zárni. A lakóközösséget ismerve 15-én a többség el fog kezdeni fűteni. A saját hőérzetemet és az előrejelzéseket tekintve szerintem én majd 1 hónap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!