Az Elosztói Csatlakozási Szerződés aláírása és MVM-nek való beküldése után kellene az MVM-nek bármilyen választ adnia? Kb. 10 hónapja semmi.
Amikor eldöntöttem, hogy gázt szeretnék olyan ingatlanomba, ahol sohasem volt gáz, azt mondták, hogy hosszú folyamat lesz. Na de ennyire?
Megigényeltem a gázt, küldtek Elosztói Csatlakozási Szerződést, aláírtam, és visszaküldtem nekik 2022 Decemberében (Postán, és E-mailben is, hogy tuti legyen a dolog). Nem vagyok ennyire türelmes ember, hogy simán ennyit várjak, csak hát sokat voltam külföldön, és nem is törődtem a dologgal. Most jutott eszembe újra a dolog.
Valamelyik nap bent jártam az MVM ügyfélszolgálatán, ott a hölgy azt mondta, hogy az Ügyfélszolgálaton csak meglévő szerződésekkel foglalkoznak, csatlakozással nem. Ennek ellenére megnézte a nevem a rendszerben, és azt mondta, az égvilágon semmi folyamatban lévő ügyet, szerződést nem lát a nevemhez rendelve.
Mi a saját tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Mi történt, miután visszaküldtétek a szerződést?
kaptál értesítést,
nem reagáltál,
megszűntették,
ez csak tipp.
Ajánlva adtad fel ?
Újra add be ...
#1: Nem értem a gondolatmeneted.
Olvasd el még egyszer, amit írtam, mert így csak az sugárzik a kommentedből, hogy gőzöd sincs, miről van szó.
Valami visszajelzést kellett volna hogy kapj,pláne ha két féle képpen
is beadtad.Nekünk is elcseszték az email címet,két hét után be mentem
a helyi ügyfélszolg. hoz, és akkor derült ki hogy hu helyett com.-ra
küldték az emailt.. :-(
Ennyi idő után viszont szerintem sajnos újra kell kezdened az egészet.
Sikerült velük kapcsolatba lépnem. Befogadták a szerződést, és szerintük teljesen normális, hogy semmilyen visszajelzést nem küldtek.
Azt mondták, vihetem a gáztervet.
Becarás! :-DD Magyarország,itt kell élned hogy el hidd..
De akkor legalább ne mkell előlről kezdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!