Miért mondják hogy az is rossz ha a tűzifa túl száraz?
Figyelt kérdés
Az érthető hogy miért rossz ha nedves, na de ha túl száraz a fa az miért rossz?2023. aug. 25. 19:57
1/14 anonim válasza:
Én is használok tűzifát cserépkályhában, beszélgettem is sokszor pl. kályhással és másokkal ilyenekről, de SOHA SENKI nem mondott ilyet.
Nem is tudom elképzelni, hogy túl száraz lehet az elégetéshez a tűzifa. Az csak jó lehet.
Nem tudom, te kitől hallottad, de
a) vagy viccelt az illető;
b) vagy téged akart húzni ezzel;
c) vagy félreértetted;
d) vagy egy idiótáról van szó.
3/14 anonim válasza:
Igen, rettentő gyorsan elég akkor.
4/14 anonim válasza:
#1 vagyok, de az miért baj?
Igen, hamar leég, hamar átmelegíti a cserépkályhát, én meg szépen becsukom az ajtóit és egész nap élvezem a meleget. Mi ebben a rossz?
5/14 anonim válasza:
#3! Majd téged is jól lepontoznak, mint engem :)
6/14 anonim válasza:
Túl száraz sosem lesz, mert max a levegő páratartalmáig tud kiszáradni.
7/14 anonim válasza:
A száraz fa égési gyorsaságát is lehet szabályozni.Erre találták ki a húzat szabályzókat.
8/14 anonim válasza:
Nem tudom kik mondják, én soha nem hallottam ilyet. Mi az, hogy túl száraz, hány %-os?
9/14 anonim válasza:
Én még soha nem hallottam ilyet, hülyeség. Egy tűzifa nem lehet túl száraz. Minden nedvesség elpárologtatása veszteség a fűtés szempontjából.
10/14 johny85 válasza:
én úgy szoktam hogy vizes és száraz felesbe+lignit.egyébként a vizes fa a kályhába gőzé alakul hidrogén,oxigén mind a kettő éghető gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!