Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogyan lehet egy családi...

Hogyan lehet egy családi házat gázzal felfűteni átlagfogyasztásig egész télen? Ti hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 12:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10, ez jó hír, köszönöm. Én is kb úgy terveztem ahogy leírtad.
2023. aug. 6. 17:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Abból a szempontból jó hír, hogy a gázzal nem csúszol el (nagyon). De ezzel emelkedik a villanyszámlád, fát kell venned (és azt valahol tárolnod+vesződni vele, behordani, berakni, gyújtani, rátenni, hamuzni, salakozni...), ami idő, energia (persze hasogatni kiváló sport), viszont mindenképpen hajszásabb, mint egy fokkal fentebb tekerni a termosztátot.

Tehát megjelenik ott is költséged, ahol eddig nem volt (pl 3 m3 fa még hatósági árasból is volt 90 ezer Ft, plussz a kiszállítás, és akkor ez még 1 méteres szálban van, onnan még messze a kazán tűztere), és 3 m3 nem sok mindenre elég.

2023. aug. 7. 14:41
 13/13 A kérdező kommentje:

Hasogatás, összevágás nem gond, ahogy az elhordása és a takarítás sem. Falun nőttem fel, tudom a mikéntjét.

Így is olcsóbb mintha egész télen csak gázzal vagy csak fával fűtenék.

2023. aug. 7. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!