Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Milyen fizésből gazdálkodtok ?

Milyen fizésből gazdálkodtok ?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Milyen fizetésből és hogyan jöttök ki ?

Hány főt etettek ? És mi a véleményetek az árak drasztikus emelkedésére ? Szerintetek van esély az évek alatt változásra vagy Magyarországnak befellegzett ?

2023. júl. 27. 07:23
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Van otthon saját házunk ,teljesen felújított költséghatékony alacsony rezsivel . az idén fejeztük be .valószínűleg gyári munkásként fogunk elhelyezkedni jelenleg nem merek vállalkozásba kezdeni. környékünkön átlag 300-400 000 Ft A fizetés egy főre, A szüleim betegek is idősek nagyon nem tudom már tovább húzni ellátásra szorulnak . Nem végleg szeretnénk haza költözni de jelenleg ennek igy kell történnie . Ezért probalok tájékozódni.
2023. júl. 27. 09:15
 12/34 anonim ***** válasza:
77%
Nettó 310. Jelenleg egyedül élek, saját ingatlanban, hitel nincs. Így kijövök könnyen. De az áremeléseket én is megérzem, mivel a fizetésem nem emelkedik az árakkal.
2023. júl. 27. 09:44
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Én kihoztam írországba a szüleimet is, vettem itt egy házat, abban laknak én meg kamionozok. Nem mennék haza
2023. júl. 27. 10:21
 14/34 anonim ***** válasza:
96%

Mi 2,5-en vagyunk a háztartásban, azért írom így, mert a gyerek nem velünk él. Kettőnk összbevétele 1,3 M nettó. 2 lakáshitelt fizetünk, de így is kényelmesen kijövünk belőle.

Valaki írta, hogy sok a savanyú ember, ez sajnos igaz, persze ez azért van, mert nagy a kiszolgáltatottság, nagyon sokan ebben élnek. A szolgáltatóipar mentalitása is katasztrófa, az egészségügyről és az oktatásról már nem is beszélve, de ezeket mindenki tudja, aki itt él, vagy innen tájékozódik.

Pár évet még mi is kihúzunk, de hosszú távon máshol gondolkodunk.

2023. júl. 27. 12:02
 15/34 anonim ***** válasza:
37%
Vénember vagyok, ezért emlékszem még a bokros csomagra, a bedőlő magyar nagyvállalatokra, az egyik napról a másikra utcára kerülő emberekre. A kenyér ára nem 30%-ot hanem 300-at emelkedett egy év alatt. A kilencvenes évekhez képest ma erős jólét van. Mindenfelé gyárakba botlik az ember, aki akar, tud dolgozni. Ezelőtt 30 éve ez nagyon nem így volt.
2023. júl. 27. 13:13
 16/34 anonim ***** válasza:
87%
Én sem vagyok fiatal, én is megéltem a bokros csomagot is, de ez egy erőteljesen rossz érvelés, hogy 30 éve sokkal szarabb volt, akkor a mai fiatalok fogadják el hogy ma is szar de nem annyira… hát én 100% megértem azt aki elégedettlen kis hazánkkal… és nem a bokros os időkhöz képest kéne jólétben élnünk, hanem pl legalább a szőröstalpu románokhoz képest… de már ők is elhúztak mellettünk.
2023. júl. 27. 13:33
 17/34 anonim ***** válasza:
28%

6: Mindenhol olcsóbb jelenleg az élelmiszer, mint Magyarországon.

Nem csak az áremelkedés, de a 27% ÁFA miatt is.

2 fős háztartásra (2 felnőtt), ha kistermetűek is, 100 000/hó élelmiszerrel kell számolni, felső határ a csillagos ég.

Háztartás 50 000, rezsi 50 000, ez az alap.

Ha ez megvan, éhen nem haltok, a duplájából már lehet ruházkodni és iskolába járni is.

Ha lakást kell bérelni, nem mindegy, hogy hol. A bérleti díjak szerintem most fognak a 3 évvel ezelőttihez képest megduplázódni, és még akkor csak inflációkövető lesz.

Eközben csökkent a bérelhető lakások száma és nőtt a bérlők száma.

1 M Ft fölött 1 felnőttnek 1 gyerekkel kevés fejfájásra van oka.

Persze csak ha nem úgy költ, hogy élelmiszerre is dupla-tripla annyit is költ, ha nem 300 000 Ft a jövedelme, hanem 1,1 M.

2023. júl. 27. 13:48
 18/34 anonim ***** válasza:
45%

10: De jó! Én is az szeretnék lenni akkor! Mit kell a forgalomirányításhoz tanulni? Heti hány óra a munka?

Éjjel jön ki ez a bér vagy nappal?

2023. júl. 27. 13:53
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ennyi a bérük, a legjobban megfizetett szakma, haverom az osztrákoknàl csinálja
2023. júl. 27. 15:25
 20/34 mindentudó99 ***** válasza:
77%
Alacsony rezsijű hitelmentes házban két gyàri melós fizetéssel ami mint írod 3-400 ezer simál elboldigultok
2023. júl. 27. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!