Hogyan tudja vasárnap kiküldeni a csekket a gázszolgáltató?
Figyelt kérdés
vasárnap nincs posta ugye,nekem most hozta du.4-kor...csütörtökig kell befizetni nekem meg hetelős munkám van,és nem tudok vele foglalkozni.gondolom abban bíznak,hogy könnyebben elfelejtődik így,aztán jöhet a késedelmi./hogy utalás meg oldd meg,ilyen választ ne.../.év elején az áramszolgáltató játszotta el,hogy hamarabb jött a márciusi csekk mint a februári,be is fizettem rögtön,aztán mégis jött a felszólítás késedelmes fizetésre,pótdíj minden....2023. jún. 18. 16:16
1/4 anonim válasza:
Saját embere viszi
Csütörtökig bőven át lehet utalni
2/4 anonim válasza:
futárral kézbesítik...ott a csekken a QR kód, pár másodperc, és pipa.
3/4 anonim válasza:
"ott a csekken a QR kód"
iCsekk applikációval
ha jön a csekk, aznap befizetem,
nem kell azon gondolkozni mikorra van a határidő...
4/4 anonim válasza:
Saját kézbesítője van a szolgáltatóknak, aki akkor viszi, amikor ideje van. Nálunk van, hogy egyéb főállásban dolgozó kollégák ugranak be kézbesítésre ha éppen hiány van, ők mindig munkaidőn kívül kézbesítenek és nincs emiatt semmilyen mögöttes tartalom. Lehet elektronikus számlát kérni és az alapján átutalni, vagy csoportos beszedési megbízást adni. De ha neked tetszik a csekkezés, akkor én is az icsekk-et javaslom, amivel 1,5 perc alatt kifizeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!