Milyen összegű villanyszámát fizettek havonta?
Az idei év átlaga eddig 20 ezer/hó
Kertes ház, indukciós lap, villanysütő, villanybojler, fagyasztó, két hűtő a legnagyobb fogyasztóink.
Havi 8500-at.
110 nm-es újépítésű hàz, minden elektronikai eszközt 3 éve vettünk, mikor beköltöztünk, szóval viszonylag energiatakarékosak.
De egyébként nincs is rengeteg belőlük, nyilván hűtő, mosógép, TV meg kisfogyasztók vannak. Ami "extra", az a klíma, de csak párszor megy nyáron, meg nyilván locsolunk valamennyit, akkor megy a szivattyú.
5ezer forint.
Átlagos nm és műszaki felszereltség, mivel gázzal és vilannyal is működünk illetve belénk nevelték a szüleink erősen (kicsit talán kényszeresen, de most jóljön), hogy ne égjen a villany feleslegesen, szerintem ennek köszönhetően ennyi a fogyasztásunk.
#3 nekem ugyanennyi... kisház, a nappaliban dual inverteres légkondi hűt-fűt; mosógép-mosogatógép-mikró-amerikai hűtő, viszont eezekből mindig csak a legkisebb fogyasztású teheti be a lábát hozzám. LED világítás, mondjuk ez csak arányaiban fogyaszt sokkal kevesebbet, összeségében nem ez menti meg a pénztárcád. Melegvíz gázbojlerrel, de ha valakinek ebből nincs meglévő, halott ügy szerintem, engedélyeztetni már nem fogja tudni.
Szóval így jön ki több éve 11-12 körül a havi számla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!