215.000 ftból egyedül meglehet élni egy albérletben?
Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 15:47
11/14 anonim válasza:
Egyedül simán. Én 4 gyerekkel vagyok 300 ból mégis megy. Nem koldulok csak okosan beosszuk.
12/14 Paczalos István válasza:
legyen rezsivel együtt egy nem nagyigényű albérlet 100k. Ha beosztással élsz, a maradék 100k-nek elégnek kell lennie. (nincs meki, nincs csokika, nincs pizza/péksüti, cola, stb.). havi 15 ezret szépen elraksz a vészhelyzeti kasszába, ki tudja, mikor lesz váratlan kiadás.
Nehéz, de megoldható. Nagy önfegyelem kell hozzá. Bár belegondolva rengeteg ember él itt Agyarországon ennyiből.
13/14 anonim válasza:
Én ritkán költök 100 fölött egy hónapban. Télen 50 is van a rezsi, de kertes házban lakom. Kreatív vagyok. El tudnék lenni ennyiből, de szerencsére több, mint a dupláját is megkapom.
14/14 anonim válasza:
Meg lehet, de nem érdemes. Ha ennyi a bevételed, akkor nyáron majd azért spórolsz, hogy télen ne kelljen választanod, hogy eszel vagy fűtesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!