Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Napi 5000 Ft-ból meglehet...

Napi 5000 Ft-ból meglehet élni? Ennyi marad ha befizetem a csekkeket és kiváltom a gyógyszereket. 5000 Ft marad naponta a főzéshez és vásárláshoz.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 19. 16:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
88%
Hát elég szűkös. Én is kettőt nevelek egyedül. Ételre még kb. ennyit költünk, de hát valami mindig van ezen felül. Pl. osztálykirándulás, szemüveg, fogszabályzó, szülinap, karácsony... vagy csak megemelik a közös költséget, táppénzre kell menni, elromlik a mosógép, hirtelen kinövik az egyik ruhaméretet... stb.
2023. ápr. 19. 20:22
 22/25 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Elég
2023. ápr. 19. 21:29
 23/25 anonim ***** válasza:
14%
Bőven elég, tippmix-en simán duplázható is ez az összeg.
2023. ápr. 20. 18:33
 24/25 anonim ***** válasza:
Mi 4 főre költünk ennyit az étkezésekre. Figyelem az olcsóbb dolgokat. Eddig úgy főztem, hogy elhatároztam mit csináljak, és vettem hozzá, amit kell. Mostanság megnezem a boltban mit kapok olcsón es azt eszünk. A péksütit sütöm, es semmit nem dobunk ki. Viszont a gyerekeknek mindig kell valami, ruha, sportszer, akarmi, így igyekezni kell spórolni. A legnagyobb baj tényeg akkor van, ha elrimlik valami hátartási gép pl, mert azt nehéz kigazdálkodni
2023. ápr. 22. 22:40
 25/25 anonim válasza:
Meg hát. Főleg a politikusaitoknak.
2023. ápr. 24. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!