Ha a hűtőszekrényt időzítőkapcsolóval minden nap 5 óra hosszára kikapcsolom (kb ennyi a felmelegedési idő), azzal spórolok vagy nem-e?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 19:20
1/19 anonim válasza:
Ez "hülyeség".
Ugyanis ha egy adott hűtési hőmérsékletet szeretnél tartani és arra beállítod a termosztátot, akkor magától is ki-be fog kapcsolni.
2/19 A kérdező kommentje:
1. De ha kikapcsol a termosztát attól még fogyaszt áramot, mert pl a világítás is megy benne.
2023. ápr. 9. 19:27
3/19 anonim válasza:
A világítás csak akkor megy, ha kinyitod az ajtaját. Azt meg nem nyitogatod gyakran. És akkor se eszik sok áramot.
6/19 mindentudó99 válasza:
Modjuk igaz. A lámpa mindig ég. Nyitom és ég. Egyszer éjjel odalopóztam hirtelen kinyitottam és akkor is égett.
7/19 anonim válasza:
6, de csak azért, hogy éjjel, ha ki kell mennünk a slozira, és félkómásan a hűtőt nyitjuk ki véletlenül a wc-ajtó helyett, nehogy oda pisiljünk bele :)
8/19 anonim válasza:
Sajnos ez is az oktatás hiányossága, no meg a csekélyke IQ-é is!!
9/19 anonim válasza:
#9: csak úgy jön ki a haranggörbe, ha az emberek fele 100 alatti IQ-val rendelkezik.
Szerintem 80 alatt már megjelenik az állandóan világító hűtőlámpa démona is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!