Téves számlát küldhetett az MVM?
A szokásos 13-14 ezres számla helyett most 27 ezrest kaptam. Most volt az éves leolvasás, ezért valóban számítottam eltérő számlára, azonban nem kétszeresre!
Megnéztem alaposan és úgy látom hogy a január 10-február 10 időszakra még egyszer beleszámolták az összeget.
Éves fogyasztásunk 935 m3 a leolvasás alapján, ez rendben van. Összeadtam minden eddigi számla tartalmát és több jön ki. Valóban úgy látom hogy az említett időszak 2x került bele.
Próbáltam hívni őket pénteken, eredménytelenül, 4 telefonszám közül 3 ki sem cseng. Nem szándékozom kifizetni ezt a számlát, van arra mód hogy panaszt tegyek?
Panaszt tenni mindenhol tudsz, elvileg a honlapon fenn kell lennie a panaszkezelésnek, mit, hova kell írni, mikor válaszolnak.
Ha a plussz hót szétosztod 12 részre, az nem sok.
Az időszak ott van, az óra állások is. A túlfizetést visszautalják, vagy beszàmítják.
Gondolom átalányt fizetsz.
Kiszámlázták ezt a hónapot, meg nyilván azt is, amivel a 12 hónap alatt meghaladtad az átalányként beállított mértéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!