Hogyan lehet megélni itthon?
Ha már így kidobta a kérdést... Én nem egészen 1 évet dolgoztam itthon, ennyi idő elég volt, hogy rájöjjek, így nem tudom elérni a céljaimat belátható időn belül - gondolok itt egy saját házra, normális kocsira, stb Ezért döntöttem az Ausztriába ingázás mellett. Ez 16éve volt. Azóta letudtam a diákhitelemet, építettem házat és normális színvonalon élek a családommal. Sajnos a magyar nép már beletörődött, hogy sose lesz rendes fizetés, ha megszakadnak sem. A kormányokat se érdekli "a magyar gazdaság erőssége az alacsony bérezés", majd a filippínó meg a kínai megoldja.
Lassan 20 éve vagyunk az EUban és mire mentünk vele? Jelenleg lakatosok mellett vagyok segédmunkás 1 műszakban, túlórázni évek óta nem kellett és 2200 euro nettot keresek évi 14x, táppénz itt 100% és van 25nap szabi, valamint gyerek után jár a "pflegeurlaub" ápolási ha beteg, szintén 1 hét és 100%. Kérdésre a válasz: Én így oldottam meg, irány Ausztria.
Nagyon sokat költetek, ez rengeteg 4 emberre is. Valamit rosszul csináltok, kertben rengeteg mindent meg lehet termelni egy családi házban...
Mit szóljon az, ahol a szülőknek sincs saját háza/lakása?
A családi ház meg biztos elég tágas, de lehet hozzáépíteni, tetőteret beépíteni, vagy ugyanabban az udvarban egy különálló kisházat felhúzni... miért akarnál elköltözni ha ott helyben adva van minden lehetőség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!