Szerintetek beválaljuk a beszerelèst?
Figyelt kérdés
Klima bekötetèse kellene. Nem èlet halál kèrdèse. Összesen van 380K 1-ig. Kiadás fix 80K. Mindketten dohányzunk, ez 40k lesz, illetve egy szúlinap, az 60 k kiadás. Vèlemènyem szerint kövi hónap, de èrdekelne a ti vèlemènyetek....2023. márc. 14. 21:47
1/7 A kérdező kommentje:
8m távolság, a falba sülyesztve lenne. A süllyesztès mèg kèrdèses...
2023. márc. 14. 21:47
2/7 anonim válasza:
385k volt a klímabekötésem a nyáron, és mázlim volt, mert 2 nappal előbb rendeltem meg, mint ahogy felment a klíma ára. És 120 cm volt falon kívül.
Nektek nincs pénzetek klímára és jövő hónapban sem lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
A klíma megvan, ki is van fizetve....
2023. márc. 14. 22:00
4/7 A kérdező kommentje:
Csak a beköttetès van... Ergó klímánk már van....
2023. márc. 14. 22:01
5/7 anonim válasza:
Szóval ha jól értem
Van 360K-tok
Abból lejon 180K
Marad 180K
Abbol kaja is kéne, meg félre tenni váratlan kiadásra.
A bekötés jelenleg nem tudom mennyi de szerintem 60K tuti van. De legyen 80.(aztán lehet keveset mondtam?! Tesóm volt párja csinálta, o klímaszerelo is)
100.000 forint marad a hónapra kB. Nektek kell mérlegelni hogy a 100K elég e mindenre e vagy sem.
De ha nem Életbevágó akkor várnék jövőhonapig, és így több maradna a zsebemben.
6/7 anonim válasza:
Ráér az a klíma, hol van még a nyár... Ráértek 2-3 hónap múlva beköttetni.
7/7 A kérdező kommentje:
Nyáron mást tervezünk. De várunk a beszerelèssel a fizetèsig.
2023. márc. 17. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!