Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Más szolgáltatónál is ennyire...

Más szolgáltatónál is ennyire megdrágult az internet előfizetés?

Figyelt kérdés

Digis vagyok, csak internetet használok (se tévé, se telefon) és 5900 forintra drágult az elmúlt pár hónapban a havi díjam.

Azt hittem már valami hiba van a gépezetben, de mielőtt telefonáltam volna nekik, ránéztem az oldalukon a díjakra, és valóban 5400-nál kezdődnek a havi díjak árai...

Más szolgáltatóknál is hasonló a helyzet? Vagy érdemes lenne váltanom, ha van rá lehetőségem? Tudtok ajánlani ár érték arányban jobb szolgáltatót?

2023. febr. 22. 12:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. A digi nálam már közel 7000 ft-ra drágult. Pedig se telefonom, se tévém, ez csak és kizárólag az internet...

Hát lassan valami jövedelmezőbb állás után nézek, mást nem nagyon tudok tenni.

2023. ápr. 11. 23:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem is csak digi netem van, nem kértem tévét,telefont. Felemelték 5900-ra januártól, májustól pedig 6900 lesz. Irreálisan drága. De én albérletben lakom és nem tudok a saját nevemben mást intézni, hűségidőt kötni stb. Talán azzal kevesebb 1000-1500 forinttal.
2023. ápr. 12. 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!