Más szolgáltatónál is ennyire megdrágult az internet előfizetés?
Digis vagyok, csak internetet használok (se tévé, se telefon) és 5900 forintra drágult az elmúlt pár hónapban a havi díjam.
Azt hittem már valami hiba van a gépezetben, de mielőtt telefonáltam volna nekik, ránéztem az oldalukon a díjakra, és valóban 5400-nál kezdődnek a havi díjak árai...
Más szolgáltatóknál is hasonló a helyzet? Vagy érdemes lenne váltanom, ha van rá lehetőségem? Tudtok ajánlani ár érték arányban jobb szolgáltatót?
Nálam (Telekom)
2835,- ft
Igaz csomagban: net+vonalas+2 mobil
Összesen olyan 11.000,-
Nekem is 5900 Ft lett a Digi (csak internet) 😡
Az a baj semmit nem tudok ellene tenni.....
Valahogy bosszút kéne ezért állni a Digi-n mert ezt tette, csak azt nem tudom hogy.
Mindenesetre megérdemli a Digi, hogy szándékosan a cég rossz hírnevét keltsük. Minden lehet séges nyílt fórumon.
Most megyek át a digihez, tv internet telefon 6900.
Eddig csak az optikai net volt náluk... most viszek mindent, bőven olcsó.
Amúgy igen, a csak net 5900. Bár nem tudom hogy túlzó-e ha azt veszem hogy mióta náluk vagyok soha semmilyen gondom nem volt, 1000 mbit, jön megy az adat mint a barom.
Más szolgáltatónál meg vagy nincs optikai kábel vagy ennél sokkal drágább.
7es
Aztán majd reméljük a bírósági per során bemutatja a Digi az üzleti titkokat érintő dokumentumokat.
Abból csak kiderülne, hogy indokolt volt-e először 3300Ft-ról 3900 Ft-ra majd 5900 Ft emelni a CSAK internet előfizetés árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!