Az MVM ugyfélszolgálatra még mindig muszàj időpontot kérni, vagy random is be lehet már esni?
Dolgozónak bármikor felvesznek,hisz munkaerő hiánnyal küzdenek.
Ezért nem lehet őket elérni.
MVM ügyfélszolgálatára tudsz időpontot kérni... májusra talán kapni is fogsz. Ha beesel csak random, el fognak hajtani, mint bába a magzatvizet, mert egyrészt kevés emberük van, másrészt félnap van csak nyitva az ügyfélszolgálat, harmadrészt az egész rendszerük egy csapnivaló fekália.
De ugye Orbánka elintézte nekünk az állami szolgáltatót...
? Most írtam, hogy csak úgy beestem és kb fél órát ha vártam.
Lehetett volna minden szolgáltatónak levelet írni (lakást vettünk, vagy 5 szolgáltatót kellett átírni a nevünkre), ott 90 nap határidő van pl MVM gáznál.
Megvettük a lakást január 9én, bementem MVMhez, január 10én nevemen volt az óra.
Ismerősöm októberben vett lakást, emailben bsztatja őket folyton, így január vegén még nincs a nevén.
Jó, én meg egy szimpla átalány módosítást akartam. Email-re egy hónap alatt nem válaszoltak. Hívtam őket, háromnegyed órába telt, mire felvette valaki és közölte, hogy vagy e-mail vagy személyesen tudom elintézni. Akkor kértem időpontot, 3 héttel későbbre volt, de az is csak szerencse lehetett, mert egy időpont volt, és utána 1 hónapig semmi szabad hely. Mikor odamentem, akkor meg állt kint a sor és reggel fél 9-kor már nem tudtak sorszámot adni annak, aki nem időpontra jött.
Még szerencse, hogy a villany nem ennél a trágya cégnél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!