Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogyan tudom lentebb vinni az...

Hogyan tudom lentebb vinni az átalányt, hogy kevesebbet fizessek?

Figyelt kérdés
Már régóta kevesebbet fogyasztunk, de még a régi fogyasztás alapján fizetünk, és csak júniusban lesz leolvasás. Van lehetőség leolvasni vagy leolvastatást kérni? Nem találtam rá neten választ.

2023. jan. 16. 11:40
1 2
 11/14 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Kis odafigyelés kell. Én a havi 144 M3 - ert fizetem. Ez az olcsó. Nézem hogy belül maradjak. Nyáron 25 M3 ment el havonta. Decemberben 280. Ősszel hulladék fával fűtöttem. Január egy ig 380- nál jártam. Besétálsz a szolgáltatóhoz és átiratod kisebbre az általányt. Azért az óraállást írd fel vidd magaddal. Ha még így is kevesebbet használsz majd jóváírják és leolvasás után autómatikusan csökkentik az átalányt
2023. jan. 16. 17:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Esetleg valaki nem tudja-e, hogy az MVM Next online fiókban ezt nem lehet módosítani valahol, nekem elég messze van bemenni?
2023. jan. 16. 18:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ott nem lehet, csak az éves leolvasást követő 30 napban. De írjál nekik emailt. Pár éve egy albérlő okán kellett az átalányt emelnem. Beirkáltam az azonosítókat, csatoltam az utolsó havi számlakivonatot, indokoltam röviden és átírták.
2023. jan. 16. 18:35
 14/14 NTBS ***** válasza:
Küldj levelet, e-mailt megcsinálják úgy is.
2023. jan. 23. 12:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!