Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Most melyiket fizessem be?...

Most melyiket fizessem be? Kétségbe vagyok esve

Figyelt kérdés

Tegnap mutatta meg a mamám, hogy bizony szeptember óta nem tudja kifizetni az áram tartozását és jöttek kikapcsolási felszólító levelek.

Novemberben jött egy, hogy szeptember 20án lejárt egy tartozás ez 9ezer forint ( ebbe már benne van a felszólító díj)

Ezt ugye 2023 január 8.áig kell rendezni.

A másik november 20án járt le szinten 9ezer forint (ebben is benne van a felszólíto dij)

Ez a számla decemberbe jött.

Na most az a gondom,hogy a decemberben befutott kikapcsolási értesítőben az szerepel hogy 18ezer forint a mamáék tartozása és ezt február 1ig kell rendezni. Ebbe benne van az a számla is ami a szeptemberben lejárt így jön ki 18ezerre.

De! A szeptemberi tartozást január 8ig követelik szintén kikapcsolási értesítő alatt.

Most ha befizettem a 9ezer forintosat majd a 18 ezer forintosat az összesen 26 ezer forint már.

Az ügyfélszolgálaton a hölgy lekezelő volt azt mondta ahogy kiküldték a számlákat úgy fizessenek. De ezzel túlfizetés lesz, nem?

Persze azt se akarom hogy január 9től kikapcsolják a mamáéknál az áramot a szeptemberi tartozás miatt. Most mit tegyek?

2023. jan. 4. 08:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Be kell fizetni az összes tartozást. Január 4 van.
2023. jan. 4. 09:06
 2/17 A kérdező kommentje:
Ezt értem. Holnap befizetem az összeset. Csak az a gondom, hogy így a szeptember 20.ai tartozás 2x lesz befizetve
2023. jan. 4. 09:11
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Fizesd be az összeset, túlfizetésed úgysem lesz, max jóváírják, de ha meg kimennek kikapcsolni, akkor nem csak 26 ezret fizettetnek veletek hanem a visszakapcsolás diját is ami az EOn.nál 31 ezer forint.

Nem világos, hogy konkrét időpontot is írtak, hogy mennek kikapcsolni, vagy csak tologatják a dolgot, de ha ki akarják kapcsolni, de ti befizettétek, akkor mindenképpen fel kell őket hívni.

[link]

2023. jan. 4. 09:18
 4/17 anonim ***** válasza:
92%

* Ebbe benne van az a számla is ami a szeptemberben lejárt így jön ki 18ezerre.

Ha ebben benne van az összes tartozás, akkor ezt a 18 ezret fizesd be.

2023. jan. 4. 09:19
 5/17 anonim ***** válasza:
56%

Mondjuk, ha befizetnéd mindet?? Attól, hogy az egyik határideje még nem járt le, nem tilos befizetni.

Miért lenne kétszer befizetve? Ennyire nem lehetsz értetlen. Befizetsz 18.000,- Ft-ot, és akkor minden ki van fizetve.

2023. jan. 4. 09:19
 6/17 A kérdező kommentje:
Befizettem mindkettőt holnap.
2023. jan. 4. 09:22
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Múltidőben holnap? Ez valami alternatív idősíkon így működik?
2023. jan. 4. 09:23
 8/17 A kérdező kommentje:
Bocsi befizetem. Egy kérdés volt csak, köszi a kötekedést. Szép napot neked is :)
2023. jan. 4. 09:29
 9/17 anonim ***** válasza:
12%
Nagyon szívesen. Legalább TALÁN megtanulsz írni és olvasni.
2023. jan. 4. 09:30
 10/17 anonim ***** válasza:
17%

"Te most miért vagy bunkó? Megértettem és befizetem. Csak azt nem értettem, hogy mi történik ha 2x van befizetve a szeptemberi tartozás"

Kérlek, ne írj személyes üzenetet, mert nem szeretnék veled privátban beszélgetni.

Nem bírom az emberi butaságot, te pedig minden megszólalásoddal azt demonstrálod.

2023. jan. 4. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!