Kánikula a panelban. Másnál is ez a helyzet?
Figyelt kérdés
27-28 fok van állandóan a lakásban, konkrétan alsó gatyában alszom, egy ágynemű huzattal takarózva, olyan szinten melegem van. Mire jó ez a pazarlás? Állítólag energiaválság van.2022. dec. 4. 02:33
1/15 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, szinte mindig nyitva volt az ablak. Kabátot akkor vettem fel mikor a földszinthez értem különben tiszta víz lett volna a hátam.
2/15 anonim válasza:
Nálam örlángon megy a konvektor, és 23 fok van bent.
3/15 anonim válasza:
Szintén. Kp fűtés, meg lehet rohadni úgy, hogy szélső lakás vagyunk, alattunk meg garázsok. El nem tudom képzelni, ahol alul-felül-oldalt laknak, ott mi lehet.
Éjjel nyitott erkélyajtónál alszunk.
4/15 anonim válasza:
Lakógyűlésen miért nem hozzátok fel a témát?
Én megpusztulnék. Nálunk szerencsére 20-22 fok van elzárt radiátorokkal, ami nekünk pont jó is.
6/15 anonim válasza:
Az nagyon jó, mert lehet őket riogatni a magas számlával.
7/15 anonim válasza:
6, nem lehet, sajnos. Egy gázóra van, max egész nap menne náluk a sütő, ha egy fokkal hűvösebb lenne, 95 másik is fizeti, mit érdekli őket.
8/15 anonim válasza:
4# Mert a hőszolgáltató biztosítja a fűtést, ami az egész várost ellátja, nem egy háztömbre vonatkozik.
9/15 anonim válasza:
Mondjuk, a kérdező leírásából nem derül ki, milyen fűtés van a lakásában: házközpknti vagy távdűtés? De mindkettőt lehet lejjebb venni, haa lakók kérik. De a szabályozható fűtés pont erre jó, hogy egyedileg isehessen állitani.
10/15 anonim válasza:
#8: a ház dönti el, mennyi hőt kér, és vesz ki a távhő rendszerből.
Egy hőcserélő van a pincében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!