Egy 8x3 as cserépkályhába hány db hasábfát teszek egy tüzelés alkalmával?
Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 12:21
1/8 anonim válasza:
Mik vagyunk mi, gondolatolvasók? Honnan tudjuk mi, hogy te mennyit teszel bele? Meg a fának sincs szabvány mérete, lehet kisebb-nagyobb, olyan meg sincs, hogy átlagos.
2/8 anonim válasza:
Száraz kemény fából naponta 1 ma.festékes vödörrel (16 l),elégnek kell lenni a felfűtéséhez.Természetesen nem lehet kormos a kályha,és jó kémény huzat is kell.A méret megadásból még 1 méret hiányzik.
3/8 anonim válasza:
Számold meg, ezt más honnan tudhatná!
Egyébként mi az, hogy 8x3-as?
A mi kányhánk 7x5x3 csempe méretű. (Még nem számoltam hány hasábot teszünk rá, egy kosárnyi, majd legközelebb megszámolom)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.8x5x3
2022. nov. 27. 14:49
5/8 A kérdező kommentje:
Ebbe a szezonba fűtök először cserépkályhába,egy festékesvödörnyit gondoltam rátenni .
2022. nov. 27. 14:53
6/8 anonim válasza:
Szerintem a 3 as méret csak 2.5 lehet.Egyénként nem lenne kötés a sarkoknál.
1 x a jobb,1 x bal oldalra kerül a fél, soronként ,ahogy magasodik a kályha .
7/8 A kérdező kommentje:
egyik sorba 3 csempe másik sorba 2 és 2fél van
2022. nov. 27. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!