MVM Next-ben gáz diktálás milyen rendszerességgel van?
Örülj neki hogy általányban vagy és nem diktálós.
Te átaludtad az elmúlt fél évet?
Ez hülye. Ott írtam fent, hogy havi diktálás lenne, de sosincs nyitott lehetőség az appban diktálni.
Valaki más tud segíteni?
Kérdező!
Az ügyfélszolgálatot kb. lehetetlen felhívni.
Eddig én is diktálós voltam, és minden hónapban 16-től lehetett bediktálni az óraállást, és november első napjaiban jött a leolvasó, és ellenőrizte az órát, rögzítette az óraállást, és akkor kaptam elszámoló számlát, ami kb.megegyezett a szeptember, október havi számláim összegével. Mivel ugye diktáltam havonta a fogyasztást.
Idén szeptembertől átállítottam az MVM oldalán átalányra a számlázást, és így is kijöttek leolvasni november elején.
Ha jól értelmezem, te kihagytad az október havi diktálást. Akkor kaptál októberre egy becsült értéket? Vagy esetleg nálatok októberben van leolvasás? Mert abban a hónapban nem kell diktálni.
Próbálj meg felmenni az MVM Next oldalára, és ott kérj időpontot a helyi ügyfélszolgálathoz, ott tudsz mindent elintézni.
Vagy ha a tulajdonos intézi a számlákat, akkor intézze ő, de mindenképp kell időpontot foglalni.
Köszi #8 az lesz. Valószínűleg tényleg automatikusan átállhatott évesre már januárban, de közben kapom a számlákat szép számmal, holott alig használok többet havi 10-15 m³ gáznál a téli hónapokban.
Szeptemberben volt az éves diktálás, akkor lehetett diktálni az appban, előtte nem, és azóta sem.
Nincs mit.
Tényleg jobban jársz az átalánnyal most, én kicsit feljebb szerettem volna venni, mert tavaly nagyon alacsony volt a fogyasztásom, de ezt sem engedi az MVM Next. Írtam emailt, kb. 2 hete, azóta nincs válasz, próbálom hívni őket, egyszer eljutottam odáig, hogy az azonosítóm be tudtam nyomkodni, aztán jött a "Kérjük várjon vagy hívjon bennünket később+ szöveg. Úgyhogy inkább kértem időpontot hozzájuk. December 7-re kaptam délutáni szabad időpontot, mivel én nem tudok bemenni hozzájuk a barátom meg dolgozik.
Szóval mielőbb próbáld az online ügyintézés menüpontnál lehet megtalálni az időpont kérést. Mondjuk én számítógépet használok, appban nem biztos, hogy ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!