Mennyi áramot fogyasztottatok múlt hónapban? Mennyit becsültök az idei, éves fogyasztásra?
45 000 Ft alatt van az éves fogyasztásom, 24 000 volt legkevesebb.
De nem mosok otthon és TV-t se nézek.
3 fő, 230 kWh.
Amúgy én is kb. 2500-ra becsülöm az éveset.
Nekem most 400 kwh lesz az e havi fogyasztásom, de szinte csak árammal fűtök, azaz olajradiátorral + 1 ventilátoros fali fűtéssel.
Van mosogatógép + mosógép és szárító is.
Viszont ha mosnom kell vagy mosogatni, akkor vagy csökkentett fokozaton tudok fűteni vagy szárításnál sehogy.
Ilyenkor be kell gyújtani fával.
Egyedül élek.
Most pont elfelejtettem diktálni, előző hónapban 240 volt. De akkor még alig kellett fűteni, ezután jóval nagyobb lesz.
Nálunk MINDEN (fűtést is beleértve) elektromos, nincs bevezetve gáz.
2 fő, sokat vagyunk otthon, én részben otthonról dolgozok, magunkra sütünk-főzünk, stb.
Az éves fogyasztást inkább nem is szeretném megtippelni. 😬😅
Rendszeresen írom. Az elmúlt hónapban 107 kWh fogyott. A téli időszakban a fűtés keringető szivattyúja miatt több lesz.
Az éves 1600 kWh körül szokott lenni.
2 fő, melegvíz tűzhely gázzal megy. Árammal csak a világítás tv, hűtő, számítógép, egyéb háztartási készülékek, garázsajtónyitó, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!