Mikor fogják feloldani a korlátozást otthoni netnél?
Ott az e-mailre küld el a igazolást hogy befizeted. Így a leggyorsabb.
A telefonom csak faxolni tudnád, olyan meg gondolom nincs :D
4-es én is csekkes fizetésű vagyok. A csoportos beszedés vagy utalás pénzbe kerül.
Másrészről ezerszer biztosabbnak tartom ha kezembe a papír számla amit min 5 évig megőrzök. Így ha véletlenül a szolgáltató rendszeréből eltűnik a befizetett számla akkor ott a bizonyíték, hogy fizetve. Jártam is így hogy utólag követeltek egy olyan számlát ami bevolt fizetve, valahogy eltűnt, kezembe a papírral egyből bizonyítani is tudtam.
Tudom gépen is lehetne tárolni a másolatokat, de a papír alapú tárolás még mindig 100%-os megoldás :D
5.
Először is nem minden csomagban kerül pénzbe. Másodszor, inkább fizetek 17 Ft-ot darabjáért (mondtam egy számot), minthogy havonta többször sárga papírosokkal futkozzak postára sorba állni. Harmadszor: minden átutalásról van bizonylat örök időkre a banki rendszerben (is). Negyedszer - és végül is a kérdés is erről szólt - semmire sem mész a sárga papírosaiddal, ha nincs módod elmenni befizetni, mint a kérdezőnek sem volt.
Végezetül, mindenki, így én is, helyettetek fizeti a papír költségeit, amihez nincs sok kedvem. A kp-s befizetésnek kellene díja lenni már régóta, aztán leszoknátok róla végre.
"A kp-s befizetésnek kellene díja lenni már régóta"
van díja, telekom applikációval fizetve olcsóbb a számla.
a többi csekket, otthon kényelmesen lehet fizetni iCsekk applikációval
annyiban előnyös így fizetni, mert ha tévesen számláznak, akkor nem fizetni be.
csoportosnál levonják és pl. az mvm most se fizeti vissza, hanem a következő haviakba számolják be.
7.
Az megvan, hogy a csoportos beszedési előtt is jön számla napokkal, amit a világ bármely pontján megnézhetek, még a kórházban is? A befizetést letilthatom, limitet állíthatok be, eleve csak az utolsó nap vonják le, sosincs elfelejtve és ha valami nem klappol az, az mindig a szolgáltató hibája lesz? Sokkal jobb.
(KP-s befizetésnek meg nincs díja. Sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!