Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Nem fura, hogy november 6-án...

Nem fura, hogy november 6-án még nem kell fűteni?

Figyelt kérdés

Csak és kizárólag azért fűtűnk be, hogy a ruhák száradjanak, de azon kívül még 21-22 fok van a lakásban fűtés nélkül is.

Majd november közepén ez normális?

2022. nov. 6. 15:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Mi normális manapság, de legalább a természet velünk van, nem úgy mint a kormány:)
2022. nov. 6. 15:55
 2/19 A kérdező kommentje:
Hát ez igaz... Csak ennek ne a jövő évi termés lássa kárát, és ne a nyár legyen meg forróbb majd. Jó lenne ha a természet is visszaterne a rendes kerékvágásba. (annak ellenére is, hogy örülök hogy nem kell még fűteni).
2022. nov. 6. 16:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én fűtök, mert nálam olajradiátor használatával van 21-22 fok..:(
2022. nov. 6. 16:12
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Sokak már fűtenek. Mi is fűtünk már 2 hete, pedig szigetelt a ház, a nyílászárók, fel vagyunk rendesen öltözve stb.

2. Nagyon régóta enyhék a telek. Tavaly talán 1x kellett havat lapátolnom. A téli kabátomat, a csizmámat is kb. 1-2 alkalommal veszem elő évente. Az egyik rokon gyerek életében talán 1x volt fehér karácsony, pedig már lassan 14 éves.

Szóval az utóbbi 10 év teleit megtapasztalva, szerintem nem furcsa, hogy enyhe az idő.

2022. nov. 6. 16:14
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kb 18 fok lenne fűtés nélkül, úgyhogy hetek óta beindítom reggel-este. És ez még egy vastag téglafalú házban lévő lakás, csak sajnos a nap nemigen éri (földszint).
2022. nov. 6. 16:18
 6/19 A kérdező kommentje:
Nekem még mindig az, mert reménykedem, hogy egyszer visszatér. De lehet hogy feleslegesen. Aggódom azon is, hogy érdemes e gyereket vállalni, mert mi lesz mire ők lesznek felnőttek... 😓
2022. nov. 6. 16:19
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi pont tegnap kapcsoltuk be a kazánt, mert lement 20 fok alá a családi ház hőmérséklete.
2022. nov. 6. 16:49
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Lakas? Lehet korbe mindenki fut mar es azert nincs hideg nalatok?
2022. nov. 6. 17:12
 9/19 mindentudó99 ***** válasza:
79%
Hetek óta fűtök hol jobban hol kevésbé. Kerdező ettől még vállalhatsz gyereket. Kiskoŕától tanítsd naracs ananász banán termesztésre. Mire felnő a klíma pont ideális felsz ezeknek.
2022. nov. 6. 17:33
 10/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem furának mondanám, hanem elkeserítőnek, mert megint el fog maradni a tél, tehát megint áttelel az összes kártevő, megint túl korán kezdenek bimbózni a gyümölcsfák, és megint elfagynak majd a menetrend szerinti márciusi fagyos éjjeleken. Én is nagyon örülnék, ha viszatérne a normális négy évszak - már csak azért is, mert télimádó vagyok -, de a mi életünkben sajnos már nem fog megtörténni.
2022. nov. 6. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!