Kibírnátok, hogy ne fűtsetek novemberig, ha több réteg ruhában lennétek otthon?
Simán, mert kénytelen vagyok a piszkos anyagiak miatt. Még nem fűtök, csak a fürdőben negyedórát fürdéskor.
De mondjuk megfagyni sem kell, mert 20 fok van a lakásban.
A barátommal lakom együtt albérletben, és én vettem magamnak ilyen nagyon meleg pulóver pokrócot:
Azóta egyáltalán nem fázok, de ő már fűteni akar, nem hajlandó magának venni, és az anyjának panaszkodik rám, hogy milyen spórolós vagyok.
Nincs ezzel gond, fűtsön, ha fázik és nem akar beöltözni!
Csak akkor tisztázd vele előre, hogy az ehavi fűtésköltséget egyedül kell, hogy állja!
Nem, én befűtöttem, kegyetlenül lehűlt, pedig a belvárosban vagyok.
Ráadásul hirtelen!
8-10 fokkal melegebb szokott lenni október első és szeptember második felében, mint idén, az eléggé megviselt így is.
Most 2 nap múlva még 5-9 fokos melegedés lesz!!!
Nyilván ha muszáj lenne spórolni még ezzel is, akkor másképp tennék.
Eddig is 70 000 Ft alatt volt az éves gázfogyasztásom, szerintem ennyit idén is megengedhetek magamnak.:)
Azóta egyáltalán nem fázok, de ő már fűteni akar, nem hajlandó magának venni, és az anyjának panaszkodik rám, hogy milyen spórolós vagyok.
Mert ha nem troll kerdes, akkor valoban fillerb@@szo vagy.
Inkabb magas szamla mint telaponak oltozve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!