Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Szerintetek melyik most a...

Szerintetek melyik most a legolcsóbb fűtési megoldás?

Figyelt kérdés

Van egy hétvégi házam zalában egy kis faluban

60m2

Minden hónapban kb 1 hetet vagy 8-10 napot töltök ott.

Eddig a hagyományos fatüzelésű kályhával illetve villyanyos hősugárzókkal oldottam meg a fűtést.

Sokat gondolkoztam rajta,hogy most vezessem be a gázt( van a ház előtt)

És akkor gázkazánról radiátorokkal menne a fűtés.

Szerintetek mi lenne a jó megoldás?

2022. okt. 31. 13:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha úgy kell megvenni a fát az se olcsó, de legalább plusz beruházást nem igényel.
2022. okt. 31. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindenképp a klímás fűtésre szavazok: beruházási költség és üzemeltetés oldalról is a leggazdaságosabb, és kényelmesebb is a fatüzelésnél. Ha lehet wifis vezérelhetőség és fagyvédő funkció is legyen benne.
2022. nov. 1. 07:34
 13/15 johny85 ***** válasza:
klima most vettem egyet 150.000beszereéás 80e
2022. nov. 1. 09:43
 14/15 everlight ***** válasza:
34%
Én eddig csak hősugárzót használtam.Nem Szibériában lakunk nincs annyira hideg.
2022. nov. 2. 10:04
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
14 Még nincs, de télen hideg lesz, és az elektromos hősugárzóval való fűtés a legdrágább, noha beruházás szempontjából a legolcsóbb. Bár így is nézhetjük, hogy egy gázkazános rendszer beruházása kb 1,5-2 millió ft, és számold ki hogy meddig fűthetsz ennyi pénzből elektromos hősugárzóval. De a 200-300 ezres klíma gyorsabban megtérül mindenkép, pláne ha H tarifás órára van kötve.
2022. nov. 2. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!