6. A vízmelegítéshez is energia kell. Vagy gáz vagy áram. Mindkettő emelkedett.
Az emberek pedig rendszerint meleg vízzel tisztálkodnak. Gondolkozz mielőtt butaságokat írsz.
Kérdező, akinek probléma a fizetés, nyilván spórolni fog.
2022. okt. 18. 00:57
13/19 anonim válasza:
12: Nálunk nem emelkedett. A meleg víz a távhőszolgáltatótól jön. Nem kell melegítenünk se gázzal, se árammal. A távhőszolgáltató nem emelt az árain. (egyébként a távhőszolgáltató se áram vagy gáz segítségével termeli a hőt)
2022. okt. 18. 09:00
14/19 anonim válasza:
13. Ja, csókos távhős, hát ott még nem emelkedett, nyugi majd fog. Előbb vagy utóbb odáig is eljutnak a megszorítások, ti se ússzátok meg.
2022. okt. 18. 12:51
15/19 anonim válasza:
14: csókos?? Nem én választottam, adott volt a fűtés mósja. Érdekes, amikor lakásra dupla annyi volt a fűtés távhővel, mint egy 2-3x akkora házra gázzal, akkor én nem kívántam a gázosoknak, hogy fizessenek többet.
2022. okt. 18. 13:51
16/19 anonim válasza:
Nyilván csókosok igen, hisz jelenleg még a távhősök kivételezettek, bármiféle reális ok nélkül. Ez azért vitathatatlan.
Szemét dolog mert míg kertes házakban durván spórolni, fázni kell 18 fokban ahhoz, hogy beférjünk a keretbe, míg a távhősök lebzselhetnek akár 25 fokban is télen anélkül hogy többet kelljen fizetni. De ez nem sokáig marad így, üres az államkassza. Szóval rátok is kitalálnak majd valami szivatást. Ha mást nem, remélhetőleg kevesebb meleget kaptok.
Egyébként nem mondta senki, hogy ti kértétek hogy megússzátok, sok embert szimplán az igazságtalan kivételezés zavar, teljesen jogosan.
2022. okt. 18. 14:50
17/19 anonim válasza:
"remélhetőleg kevesebb meleget kaptok"
Neked ettől jobb lesz? Kivagyok az ilyen emberektől... Szánalmas.
2022. okt. 18. 14:56
18/19 anonim válasza:
Nekünk vezérelt áramon van a villanybojler, így a külön óra miatt külön számítják rá a 210 wattos havi kedvezményt. Minimálissal lépjük túl úgy, hogy hárman reggel zuhanyzunk, este fürdünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!