Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Nem kapok gáz számlát mit tegyek?

Nem kapok gáz számlát mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szeptember óta nem küldik ki a gáz számlát, az augusztusit még rezsicsökkentett áron kaptam meg, azóta semmi nem jön, az összes többi számla rendesen megérkezett.

Lehet az az oka mert generációs ház vagyunk és beadtuk a kérelmet a kedvezményes árra?

2022. okt. 15. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Más lehet az oka. Mi is adtunk be kérvényt, mert 2G házunk van, 1 hét múlva jöttek ki ellenőrzésre, és itt helyben kiadták a hatósági bizonyítványt. Adtak hozzá papírt, kitöltve a hatóságival együtt elküldtük mailen, vissza is jeleztek hogy megkapták, és október 1-től jár a kedvezmény. Nincs gond a számlákkal sem.
2022. okt. 15. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Nekünk se jön. Semmi baj, addig is ingyen van a gáz.
2022. okt. 15. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
Várjál.
2022. okt. 15. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Ja, én is telefonáltam, hogy küldjék ki előre a 7-12. részszámlákat, ahogy tavaly is, de a számomra érthetetlen magyarázat értelme az volt, hogy nem tudják kiküldeni előre, mert változott a gázár október 1-től.

Tehát akkor már tudják is, hogy mennyi az. Tehát mért nem tudják kiküldeni?... Én se kapok amúgy.

2022. okt. 15. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
86%

Egyszerre több számla érkezik

A lap az MVM-re hivatkozva arról írt, hogy azok a lakossági ügyfelek, akiknek az elmúlt időszakban a cég még nem állított ki számlát, egyszerre több számlát fognak kapni, amelyek fizetési határideje megegyezik. Mivel azonban az egyidejű befizetés jelentős anyagi teherrel járhat, a számlákon feltüntetett fizetési határidőn túl mindenkinek lehetősége lesz halasztott módon, kamatmentesen december 15-ig kiegyenlíteni a számlákat, és részletfizetésre is lesz lehetőség.

2022. okt. 15. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!