Ha nem fizettük a villany számlát és kijottek ki kötni az áramot, akkor ezzel le van zárva az ugy vagy behajtjak a tartozást is akkor is ha nem kottetjuk vissza?
Figyelt kérdés
2022. szept. 5. 22:51
1/10 anonim válasza:
Az egy tartozás akkor is, ha a jövőben nem veszitek igénybe a szolgáltatást. Vagyis behajtják. Raknak rá kamatokat is.
2/10 anonim válasza:
"Raknak rá kamatokat is."
Raknak bizony, meg az ügy előrehaladtával a végrehajtó is.
3/10 mindentudó99 válasza:
Szomszédét tegnap kötötték ki. Nem voltak itthon. Aztán meg háborgott mutogatta a befizetett csekkeket. De nyilván van elmaradás ok nélkül nem kötik ki.
4/10 anonim válasza:
3: De, kikötik. Tömeges bűncselekeménytipus. Az enyémet 2x kötötték ki. A visszakapcsolási díjért csinálják.
Sikerült visszaperelni az árat és 800 000 büntetést is kaptak a közigazgatási bíróságtól.
Beszéltünk olyan károsulttal is, akinek túlfizetése volt, úgy kötötték ki.
5/10 anonim válasza:
Átadják a tartozást követeléskezelőnek.
Nem régen kérdeztem tőlük.
6/10 anonim válasza:
"Nem régen kérdeztem tőlük."
Nyilván nem teljesen motiválatlanul, hogy Dombóvárit idézzem a showder klubból, a székletlazítóval kapcsolatos előadásából.
7/10 anonim válasza:
Megnyugtatlak, sosem okozott gondott a számlák kifizetése, s ezután sem fog!
8/10 mindentudó99 válasza:
#4 Erről nem hallottam de biztos igaz. Szomszédomnak mint kiderült 100 ezer forintos tartozása van.
9/10 anonim válasza:
Még szép, hogy behajtják. Gondolj csak bele, valaki úgy dönt, utánam az özönvíz, 1 hónapig az egész falut ellátja (beszed tőlük 25 milliót, hogy mindenki jól járjon így még az E.On-t is kiszorítja) aztán amikor jön az 50 milliós számla, akkor azt mondja, hogy én ezt be nem fizetem, kapcsolják csak ki.
10/10 anonim válasza:
Az angolok (vagy franciàk?), indìtottak egy akciòt, hogy "senki ne fizesse be a szàmlàit". Nàluk hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!