Mennyi lehet a rezsi egy fancoil fűtésű 110m2-es szigetelt házban?
Figyelt kérdés
Gáz kazán biztosítja a melegvizet a fancoilban.2022. okt. 11. 23:35
1/21 Revolúcióbiológus válasza:
1 és 99 ezer forint között akármennyi.
2/21 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy ha átlag hőmérséklet van a lakásban télen. Mondjuk 23 fok
2022. okt. 11. 23:43
3/21 anonim válasza:
amennyit az energetika ír fűtésre +18% a +3°C miatt.
A fancoil gázkazánnal az alapvetően nagyobb költséget eredményez mint az egyszerű gázkazános fűtés, mivel a fancoiloknak van áram felvétele is.
4/21 anonim válasza:
-10 fokba vagy 0 fokba. 5-10 vagy 20cm szigeteléssel. Saccolgatni lehet.
5/21 anonim válasza:
Jó, de mennyi a ház hőigénye?
Új építésű, a szabványoknak mindenben megfelelő, vagy 50 éves gerébtokos ablakos, teljesen szigeteletlen kőház?
Kb. tízszeres különbség van hőigényben a kettő között!
6/21 A kérdező kommentje:
Én azt tartom hogy ha a kérdésben nincs benne részlet akkor az átlagra vonatkozik a kérdés. Egy átlag árat várok. Pl ha az lenne hogy ha megsaccolod és eltalálod akkor nyersz 10 millió forintot.
2022. okt. 13. 03:52
7/21 A kérdező kommentje:
És ugye azt is leírtam hogy szigetelt a ház. És mennyi a valószínűsége hogy köházra gondolok? Ennyi erővel írhatnál műanyag flakonokból készült házat is. Egy átlag magyarországi szigetelt házra gondolok. Persze bele lehet kötni a magasságba is. De ilyenkor ismétlem átlagra gondolom a kérdést átlag választ várok és nem is kérlek számon ha tévedsz egy forintot is. Ha ennyire pontosan akarnám a kérdést akkor oldalakat kellene írnom.
2022. okt. 13. 04:00
8/21 A kérdező kommentje:
-10 vagy 0 fok? Mekkora a szigetelés. Ismétlem átlagos Magyarországi tél átlagos szigetelés. Ilyen esetben ha átlaghoz számolsz akkor tudsz a legközelebbi értéket mondani a kérdéshez. Így lesz a legkevesebb a tévedés.
2022. okt. 13. 04:02
9/21 A kérdező kommentje:
Ha elküldenek a boltba hogy hozz egy kiflit de nem mondják meg hogy milyet, akkor egy átlagos kiflit hozz. Akkor tévedsz a legkevésbé. Ha meg mégsem azt akarja az illető akkor az ő hibája. A megkapott információból a maximumot hoztad ki. Nem a te hibád. Itt is ez van. Egy átlagos választ mondj ha hiányoznak adatok. Akkor tudsz a kérdéshez a legközelebbi választ adni. És ha én köházra gondoltam? Akkor az én hibám. Miért nem fogalmaztam bele. (Valószínűleg azért mert nem köházra gondolok hiszen akkor kiemelném a kérdésben). Nem írtam semmilyen jelzőt szal egy átlag Magyarországi házra gondolok.
2022. okt. 13. 04:09
10/21 A kérdező kommentje:
Összefoglva ne a szélsőségeseket nézd hanem a legvalószínűbbet. Így tudsz a legjobban segíteni.
2022. okt. 13. 04:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!