Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Lemondtam a kábel tv szolgálta...

Lemondtam a kábel tv szolgáltatást, de miért van még mindig adás?

Figyelt kérdés
Szeptember 1-ével elvileg megszüntették. De továbbra is tudom fogni a a csatornákat, kb 100 db-ot. Idővel le fogják kötni a kábelt az oszlopról, vagy szóljak nekik? Nincs szükségem a tv adásokra, mert internetes tv-t köttetttem be.

2022. okt. 8. 14:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha koaxon jön, azt nem tudják csak úgy eltüntetni, majd feltesznek egyszer egy szűrőt az oszlopra ami kiszűri, vagy nem és tojnak rá. Ha optikai kábel jön be, akkor a végberendezésen fogják letiltani a tévét, vagy ha külön eszköz van a tévéhez, azt vissza kell adni.
2022. okt. 8. 15:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Koax kábelen jön.
2022. okt. 8. 16:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha lemondtad,nincs más dolgod .Évekig így néztünk tv t.
2022. okt. 8. 17:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Húzd ki az antennát a tv-ből.
2022. okt. 8. 18:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Legyen az ő bajuk.

Oszd meg az utcában bagóért és szorítsd ki őket a piacról. :)

2022. okt. 8. 22:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyakori eset, nincs erre kapacitásuk, hogy kijöjjenek lekötni, majd ha lesz lekötés a környéken, pláne tartozás miatt, akkor esetleg útba ejtenek, de előfordul, hogy soha le nem kötnek! Rád verni ezt nem tudják, ha ettől tartasz, a félelmed alaptalan. Te lemondtad, onnantól kezdve az Ő saruk, ha nem lett lekötve, nem kell foglalkozz ezzel!
2022. okt. 9. 09:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most már nyugodtabb vagyok. Vissza is igazolták, hogy megszüntetik a szolgáltatást, és csekk se jött azóta. Értem hogy nincs kapacitásuk, csak máshogy gondoltam mikor mondták, hogy megszüntetik a szolgáltatást. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom.
2022. okt. 9. 12:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi is lemondtuk, 2 és fél évvel később kapcsolták le a szolgáltatást, amikor a környékbeli tartozókat lekötötték. Egyáltalán nem foglalkoztak azzal, hogy 2,5 évig még ingyen kaptuk.
2022. okt. 19. 20:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Kedvet kaptam a lemondáshoz. Egyáltalán nem akarom, hogy ne legyen kábel tv-m, de arra gondoltam, hogy akkor én is nézem ingyen 1-2 évig, aztán, amikor ténylegesen lekötik, megrendelem újra. Még talán új ügyfélnek is számítanék ennyi idő után és kedvezményeket is kapok.
2022. okt. 19. 20:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Végül is... Ez is egy megoldás. :DDDD

Néhány hónapig fizetsz, 1 év hűségnek azért asszem kell lennie, de aztán 2-3 év grátisz. Majd újból előröl. Nem is rossz ötlet. :) Rezsicsökkntés: 60-70%-os megtakarítás. :D

2022. okt. 19. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!