Azt tényleg jelezni kell az MVM-nek ha valaki gázt használ a fürdéshez a mosogatáshoz tehát a vízmelegítéshez is?
A szerződésen milyen adat utal erre?
Pont erre gondoltam én is, hogy honnan lehet tudni, ha nem te vagy aki szerződést kötött és csak átírattad ingatlan vásárláskor a közműveket.
Mindenesetre köszönöm szépen a választ.
kaptál már augusztusban számlát?
ott kiderül
Igen, de én átalányos vagyok.
Az enyémből nem derült ki.
Egy kolléganőm számláját próbáltuk ma értelmezni, az övéről sem tudtuk megállapítani, ő diktálós.
"ha nem te vagy aki szerződést kötött és csak átírattad ingatlan vásárláskor a közműveket"
Átíráskor is szerződtél, ott szerepel a felhasználás jellege sor.
6# mindegy kié a diktálos számla,
ha van benne 2-3 forintos MJ ár, akkor az nem csak fűtésre van.
ha csak piaciáron van számolva kb. 16 forintos áron, az csak fűtésre van.
"ha csak piaciáron van számolva kb. 16 forintos áron, az csak fűtésre van."
És még ez sem igaz.
A szerződésem fűtés/főzés/melegvíz-re szólt, mégis van a számlán 2 Ft-os és 16 Ft-os árú tétel is, mindezt 29 köb bediktált mennyiség után.
A szeptemberi táblázat szerint 30 köböt kell csökkentett áron kapnia annak, akinek ilyen vegyes szerződése van, a valóságban mégsem így van. 24 köb csökkentett áron, 5 köb piaci áron.
Valószínűleg az októberi táblázat 101 köbös jelleggörbe értéke is inkább 83 köb lesz csak csökkentett áron.
9# "ha van benne 2-3 forintos MJ ár, akkor az nem csak fűtésre van."
az első sor vonatkozott rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!