Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » E-On online oldalon akartam...

Gyula1971 kérdése:

E-On online oldalon akartam felemelni a havi fogyasztásom, a résszámlámat nem tudon?

Figyelt kérdés

Ezt írja ki. Nem diktákós vagyok,hanem havi résszánlás,

Ön nem jogosult a funkció használatára, mert a bekötés fajta alapján nem módosítható a részszámla mennyisége.

2022. okt. 2. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd a szolgáltató felemeli,ha indokolnak látja .
2022. okt. 2. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs mese, ezt nem úszod meg hétfőn telefonálás nélkül!
2022. okt. 2. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
éjjel kevesebben hívják
2022. okt. 3. 08:46
 4/4 anonim válasza:

Érdekes, mert én is most emeltem meg és simán ment.

A szolgáltató az éves elszámolás után irreálisan alacsony értéket állított be. Eddig 150 kWh-t fizettem havonta. Egy év alatt lett pár ezer forint túlfizetés így most visszavették 102 kWh-ra. Ami nagyon kevés. Megemeltem 130-ra. Úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek pár száz forintot havonta feleslegesen, úgyis visszakapom, minthogy keveset fizetek havonta, de az elszámolások kijöjjön egy marha nagy számla.

Ha az alkalmazásban nem tudnám megoldani, bemennék az ügyfélszolgálatra és szólnék.

2022. okt. 3. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!