Akinél eddig is 16-18 fok volt a panelben a fűtési szezonban, annál hány fok lesz az idei "takarékos" távfűtésnél és mit tud csinálni?
"A tv-ben mutatták"
Melyik TV-ben? a miénkben nem volt ilyen? Bár ez LG...
Panelban eltem a fel eletemet, elso emeleti vagy magasfoldszinti lakasban, ki hogy hivja, ami alatt garazs volt. Soha nem volt 16-18 fok. Kezdetben meg szabalyozni se lehetett a futest, nyitva volt az ablak allandoan, olyan rohadt meleg volt, aztan utana lett hazon belul a radiatorokon szabalyzo, akkor mar normalisabb volt a helyzet.
A kormany most eppen ilyenekkel riogat? Vagy mi? Ezt az okossagot melyik csatornan mutattak?
Futes nelkul szerintem meg sokkal kevesebb is lenne, mint 16-18 fok, meg panelban is.
Oszinten nem ertem ez milyen formaban mehetett le a tv-ben, vagy esetleg a kerdezo ertett nagyon felre valamit, de en ilyet meg a 20 ev alatt nem lattam, hogy futes mellett ilyen hideg legyen egy lakasban :D
6# az a tv-ről el tudom képzelni
ott azt is bemutatták hogyan
ültek az árnyékszéken
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!