Eddig azt hittem, hogy értem a rezsiemeléses villanyszámlát, de tegnap megjött az enyém is és nem 2x-es szorzóval számolták a 210 Kwh felettit. Mi ez a 6x-os szorzó?
10# akkor add össze, szorozd be áfával
a múlt havid hogy nézett ki?
8#
eddig 5000.- volt a befizetni valód, most meg 35000.- ???
"eztet" jelenti a 7x
"Én nem tudom miről beszélsz!
Talán 30 éve volt 5 Ft a villany."
Talán nézzed mag a saját villanyszámládat is!
Mond, hogy a tiéden más szorzószámok szerepelnek, a "nettó egységár és mértékegység" rubrikában??!
Várom a szíves válaszodat meg azokét is akik szerint -a mostani villanyszámlájukon- nem ezek az árak vannak.
Természetesen megnéztem volna, nem is kellene mondanod, de az augusztusit még nem kaptam meg. De sokra azzal nem mennél amúgy sem, mert 5800 átalányt fizetek.
Akkor itt van a -hivatalos- országos táblázat, nem csak 5 Ft, hanem még 4,30 Ft is van de szolgáltatónként ezt is változik.
(Most találtam meg.)
16
Én sem a végösszeget vitattam, a csekket természetesen már át is utaltam.
Csak elgondolkodtattak ezek a szorzószámok.
Amúgy fentebb már valaki írta -akit jól lepontoztatok amúgy-, hogy az áramdíj ilyen mérvű lecsökkentésének köze lehet a napelemekhez, amivel én teljesen egyetértek.
Az is teljesen véletlen, hogy M.L. Titász megvásárlása után változtatták meg, hogy megnöveljék a cége bevételét. (De ez már politika, amibe már nem mennék bele.)
Teljesen világosan és egyértelműen prezentáltam neked a 6-os válaszomban, linkkel alátámasztva a hivatalos, érvényes Ft/kWh árakat, amik a cirfandlik és sallangok rátelepítése után lesz.
Ezek ugyanazok az egységárak, amiket eddig is fizettél. A változás annyi, hogyha túlléped a keretet, a keret feletti rész duplázódik.
Nem olyan bonyolult ez!… még ha a számla kibogozhatatlan is egy földi halandónak, mert a villanyszámlák jellemzője mindig is ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!