Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mi lesz Kelet-Magyarországgal...

Mi lesz Kelet-Magyarországgal (Borsod+Szabolcs) most a megemelkedett rezsi árak miatt? Ott a leglepusztultabbak az ingatlanok. Borsodban 1 hét alatt 60%-al nött a felújítandó eladó házak száma. Ki fogják tudni fizetni a kevés fizetésükből?

Figyelt kérdés

2022. szept. 12. 14:58
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
10 M Ft-ért már adnak telket? Az nagyon durván olcsó... Látszik, hogy nincs ott pénz. Bp-n vagy Nyugat-Magyarországon 40-50 M Ft alatt normális telket már nem kapsz. Na de ott biztos van még hely, sokan elmentek...
2023. jan. 4. 17:39
 22/44 anonim ***** válasza:
ja, ezzel kellett volna kezdened......
2023. jan. 4. 20:16
 23/44 A kérdező kommentje:
Mivel?
2023. jan. 4. 21:05
 24/44 A kérdező kommentje:
Na a sok agyamentnek (főleg a 20-as)) aki szerint Borsodban meg Szabolcsban is annyit lehet keresni mint pesten meg nyugat magyarorszagon itt a ksh adat: [link]
2023. jan. 20. 17:39
 25/44 anonim ***** válasza:

Egyetlen szóval nem mondtam, hogy annyit lehet keresni, mint Pesten, én a saját fizetésemet, meg a jónéhány ismerős fizetését írtam le.

Linkelgeted itt az íróasztal mellett készített statisztikákat, de azt nem érted meg, hogy én itt élek 40 éve, látom, amit látok.

Tudod, az a statisztika mit sem ér részletes magyarázat nélkül, mondanám, hogy feketemunka, meg a boríték, meg a zsebben kapott fizu jóval magasabb a "papíron" kapott bértől, de erre meg úgyis adócsalónak hívnál. De hiába is magyarázom, láthatóan bekattant nálad ez a kérdés, folyton kiemeled.

2023. jan. 20. 19:19
 26/44 A kérdező kommentje:
Rengetegen keresnek igen jól, én például nettó 480-at, férjem 550 ezret. - erre írtam, ez nagy kamu.. országban a legrosszabbul ott keresnek. Ezen nincs mit szépíteni
2023. jan. 20. 20:26
 27/44 anonim ***** válasza:

Miért írnék egy névtelen fórumon kamut? Semmi okom kamuzni. Nyilván be se tudnám bizonyítani, hisz arra is azt írnád, hogy kamu.

Az a te bajod, hogy nem hiszed el. Maradj akkor sötétségben, bánom én.

2023. jan. 20. 20:47
 28/44 anonim ***** válasza:

Ráadásul más a papíron kapott pénz, és a zsebbe kapott pénz.

Az én nettóm 310 ezer, zsebbe kapok 170 ezret.

A férjem 130 minimálbért kapja, a többit zsebbe.

2023. jan. 20. 20:50
 29/44 A kérdező kommentje:
Jó kis nyugdíjatok lesz… onnan indult az egész, hogy felétek sokkal szarabbak a bérek… és ezt most csak igazoltad te is. Neked jobb mint ott az átlag de csak mert feketén fizetik ki.
2023. jan. 20. 21:59
 30/44 anonim ***** válasza:
#26 Az megvan, hogy a telexes cikkben egy átlag szerepel (fizetések összeadva, majd elosztva a keresők számával)? Csak mert ennél az érvelésnél néha kibukik, hogy azt hiszitek, hogy mindenki annyit keres.
2023. jan. 26. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!