Mi lesz Kelet-Magyarországgal (Borsod+Szabolcs) most a megemelkedett rezsi árak miatt? Ott a leglepusztultabbak az ingatlanok. Borsodban 1 hét alatt 60%-al nött a felújítandó eladó házak száma. Ki fogják tudni fizetni a kevés fizetésükből?
Egyetlen szóval nem mondtam, hogy annyit lehet keresni, mint Pesten, én a saját fizetésemet, meg a jónéhány ismerős fizetését írtam le.
Linkelgeted itt az íróasztal mellett készített statisztikákat, de azt nem érted meg, hogy én itt élek 40 éve, látom, amit látok.
Tudod, az a statisztika mit sem ér részletes magyarázat nélkül, mondanám, hogy feketemunka, meg a boríték, meg a zsebben kapott fizu jóval magasabb a "papíron" kapott bértől, de erre meg úgyis adócsalónak hívnál. De hiába is magyarázom, láthatóan bekattant nálad ez a kérdés, folyton kiemeled.
Miért írnék egy névtelen fórumon kamut? Semmi okom kamuzni. Nyilván be se tudnám bizonyítani, hisz arra is azt írnád, hogy kamu.
Az a te bajod, hogy nem hiszed el. Maradj akkor sötétségben, bánom én.
Ráadásul más a papíron kapott pénz, és a zsebbe kapott pénz.
Az én nettóm 310 ezer, zsebbe kapok 170 ezret.
A férjem 130 minimálbért kapja, a többit zsebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!