Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mi lesz Kelet-Magyarországgal...

Mi lesz Kelet-Magyarországgal (Borsod+Szabolcs) most a megemelkedett rezsi árak miatt? Ott a leglepusztultabbak az ingatlanok. Borsodban 1 hét alatt 60%-al nött a felújítandó eladó házak száma. Ki fogják tudni fizetni a kevés fizetésükből?

Figyelt kérdés

2022. szept. 12. 14:58
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Egész Borsod megyében összesen 5 db ház van ami 100 MFt felett van??? Azt a k**va, akkor akinek pesten van egy kis lakása abból falvakat tud megvenni :D
2022. nov. 22. 09:57
 12/44 anonim ***** válasza:
Nem fűtenek az emberek. Jóval kevesebb a fűtésre költött pénz. Ez viszont a nyomorgó és beteg emberek számát növeli.
2022. dec. 14. 16:29
 13/44 A kérdező kommentje:
Akkor megint tele lesz Nyugat-magyarország borsodi menekültekkel. Na mind1 nem baj, legalább van aki dolgozik majd, meg lesz munkaerő végre….
2022. dec. 14. 18:31
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

13: Mikor mentek Nyugat-Magyarországra? Mivvan?:)

Elmeséled ezt?

Meg még mindig várom, szűkebben melyik kategóriáról szól a kérdésed.

2022. dec. 14. 22:24
 15/44 A kérdező kommentje:
2022. dec. 15. 06:08
 16/44 A kérdező kommentje:
14: azt ne mond, hogy nem hallottál még arról, hogy kelet-magyarországról van egy elvándorlás, nyugatra, BP-re, meg nyugat MO-ra. Eddig akárhol dolgoztam 10-20%-a a munkavállalóknak borsodból vagy szabolcsból költözött nyugat magyarországra. Te ezt nem tudtad vagy mi? :D
2022. dec. 15. 08:29
 17/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, fingod sincs az ingatlanpiacról. Egy ingatlan értékét nem az határozza meg, hogy mennyire van patikába vágva felújítva, hanem az elhelyezkedése. Állítom, hogy Budapesten több az ocsortány, pusztulat lelakott lakás, mint Borsodban és Szabolcsban együttesen.
2023. jan. 2. 22:49
 18/44 anonim ***** válasza:
Jézusom, jártál te már ezekben a megyékben, mert nem úgy tűnik. El nem hinnéd
2023. jan. 3. 16:59
 19/44 A kérdező kommentje:
Még annál is putrisabb mint amit a neten làtsz? Amúgy jártam és nagy a csóróság
2023. jan. 3. 17:03
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

mennyi gazdag ember van itt. Tudom, mert tősgyökeres szabolcsi vagyok, 40 éves.

Rengetegen keresnek igen jól, én például nettó 480-at, férjem 550 ezret.

Nincs munkalehetőség? Ezt meg honnan szeded?

Annyi gyár van itt, mint égen a csillag, a Lego most fogja duplázni a telephelyét, már eddig is 1100-an dolgoztak itt.

Elektrolux, Michelin, Hübner, csakhogy pár nagyot mondjak. És talán már idén meglesz az akkumulátor gyár is. És ez csak Nyíregyháza. Nyírbátorban legalább 4 multi van, a 60 éves anyámat képzettség nélkül felvették, és megkeresi a 250 nettót. Fával fűtenek, már nyáron be lett spájzolva fával, mint ahogyan a többségnek .

A kisebb városokban, falvakban a gáz csak rásegítésre szolgált eddig, főleg fával fűtöttek/fűtenek.

És nézd csak meg, Nyíregyházán a jobb környékeken 10 milliónál kezdődik egy telek, gombamód nőnek ki a házak....

2023. jan. 3. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!