Mi lesz Kelet-Magyarországgal (Borsod+Szabolcs) most a megemelkedett rezsi árak miatt? Ott a leglepusztultabbak az ingatlanok. Borsodban 1 hét alatt 60%-al nött a felújítandó eladó házak száma. Ki fogják tudni fizetni a kevés fizetésükből?
13: Mikor mentek Nyugat-Magyarországra? Mivvan?:)
Elmeséled ezt?
Meg még mindig várom, szűkebben melyik kategóriáról szól a kérdésed.
mennyi gazdag ember van itt. Tudom, mert tősgyökeres szabolcsi vagyok, 40 éves.
Rengetegen keresnek igen jól, én például nettó 480-at, férjem 550 ezret.
Nincs munkalehetőség? Ezt meg honnan szeded?
Annyi gyár van itt, mint égen a csillag, a Lego most fogja duplázni a telephelyét, már eddig is 1100-an dolgoztak itt.
Elektrolux, Michelin, Hübner, csakhogy pár nagyot mondjak. És talán már idén meglesz az akkumulátor gyár is. És ez csak Nyíregyháza. Nyírbátorban legalább 4 multi van, a 60 éves anyámat képzettség nélkül felvették, és megkeresi a 250 nettót. Fával fűtenek, már nyáron be lett spájzolva fával, mint ahogyan a többségnek .
A kisebb városokban, falvakban a gáz csak rásegítésre szolgált eddig, főleg fával fűtöttek/fűtenek.
És nézd csak meg, Nyíregyházán a jobb környékeken 10 milliónál kezdődik egy telek, gombamód nőnek ki a házak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!