Ha valaki nyer pályázaton napelem rendszert, akkor milyen plusz költségei vannak még?
Én a pályázatot magam csináltam, egyelőre nincs költségemben semmi. A támogatói már megjött azonban semmi infó hogyan tovább.
Nálunk is át kell alakítani 3 fázisra, annak se tudom mi a menete.
A pályázathoz előszerződést kell kötnöd egy kivitelező céggel. Ők szoktak kérni pénzt a felmérésért, 50 ezer körül, de hallottam 150-ről is, cserébe viszont általában lebonyolítják a teljes pályázatot, nem kell külön pályázatírót fizetned.
Amire érdemes odafigyelni, hogy a pályázatok elbírálása nagyon elhúzódik, ezért az első körben nyertesek már nem férnek bele a tavaly decemberben kiadott árakba az iszonyatos áremelkedés miatt, ezért a legtöbb esetben rá kell fizetni. Ez valószínűleg nem lesz másképpen az új pályázatnál sem.
Nem teljesen világos, hogy nyertél, vagy még be sem adtál ilyent??!
Egyenlőre nincsen kilátásban új pályázat.
Akik nyertek, ott sajnos lényegesen durvább + költségek vannak, mint a fentebb említett meseszámok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!