Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogyan érhetném el az mvm-et?

Hogyan érhetném el az mvm-et?

Figyelt kérdés

Grrrr... igazából csak kipanaszkodnám magam.. másfél hónapja küldtem emailben fogyasztóváltással kapcsolatos dokumentumokat, semmi reakció, de a számlát még az előző tulajnak küldik. Próbálom őket telefonon elérni, de katasztrófa.. olyan adatokat kérnek, amivel még nem rendelkezek, de ha el is jutok nehezen addig hogy várakoztatásra tegyenek (negyed óra hablatty után) akkor is egyszercsak megszakad és kész.

grrr...

2022. szept. 7. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor bizony személyesen kell :(
2022. szept. 7. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, kitartást. Én áprilisban adtam be a papírokat személyesen, azóta 3x voltam bent az ügyfélszolgálaton és köpnek bele. "Sajnálják és türelem".
2022. szept. 7. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor kell őket hívni.

Nekem volt, hogy 3 óra várakozás után sikerült is.

2022. szept. 7. 11:45
 4/8 NTBS ***** válasza:
Személyesen ügyfélszolgálaton.
2022. szept. 7. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem valaszoltak az emailre

ugyfelszolgalat@mvmee.hu

2022. szept. 7. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Èn napok òta pròbàlom telefonon elèrni õket. Lehetlen, s àllìtòlag csak idõpont foglalàssal fogadnak -ki van ìrva a bejàratnàl.
2022. szept. 7. 22:01
 7/8 A kérdező kommentje:

És tegyük fel, nem foglalok időpontot, hanem várok. Küldtek ügye egy automatikus választ, hogy megkapták a levelem, válaszolnak ha sorra kerülök, de 30 napon belül.

A volt tulaj nem fogja fizetni a számlákat, én még nem tudom.. csak nehogy az legyen, hogy kikötik.. de ez akkor is az ő saruk. Én eleget tettem a kötelezettségemnek azzal, hogy kitöltöttem a papírjaikat és elküldtem időben.

2022. szept. 7. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:
De bizony, hogy a volt tulaj lesz kénytelen fizetni a számlákat. Majd visszakapja, amit levonnak - óraállásig - ha lezárul az ügy. Ezt értesd meg vele, mert különben ellene indítják meg a végrehajtást.
2022. szept. 7. 22:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!