Rezsicsokentett áron marad a gázszámlám?
Figyelt kérdés
120m³ diktáltam állítólag nyárra 20m³ adnak... akkor most 100m³ piaci áron kell fizessek? Akkor kb 80 ezer lesz 13 ezer helyett a számlám.. vagy ugyan úgy annyi lesz mivel 144m³ nem lépem tul?2022. szept. 4. 13:36
11/19 anonim válasza:
10. Ha nyárra 20 m3-t adnak, az azt jelenti, hogy a téli hónapokra meg nem az átlagmennyiség 1/12 részét, hanem sokkal többet, mert akkor többet is használsz. De 1 évre biztos, hogy megkapod az átlagmennyiséget az alacsonyabb áron. Amúgy tényleg ezért jobb a havi átalány a diktálás helyett.
12/19 mindentudó99 válasza:
Es ha én általányban 144 m3-ert kértem az így jó lesz szerintetek kedvezményes árra? Mert én már nem telefonál9k többször két hete mèg nem tudták megmondani.
13/19 anonim válasza:
#12, igen. De figyeld az órádat, hogy ne is lépd át a keretet.
14/19 anonim válasza:
... úgy értve az éves keretet ,
szeptemberben ne használd ki a 144-et.
15/19 anonim válasza:
Igen, persze, az évest. Én már ragasztottam egy matricát is az órára, hogy meddig és ne tovább. Aztán persze ha nagy mínuszok lesznek, majd meglátom...
Van pulóver, vastag zokni, takaró, meleg tea és 2 cica :)
16/19 anonim válasza:
ha a tavalyit felírtad, akkor lesz viszonyítási alapod,
ha nem akkor amit kiadtak az mvmnél ahhoz tudsz igazodni.
17/19 anonim válasza:
... mármint fogyasztási görbe.
18/19 mindentudó99 válasza:
#13 Köszönöm. Nem lépem túl. Fával rápótolok. Egyébként tullépném. Ez a jelleggörbe is marhaság. Agusztusra 15 köb. Semmire nem elég pedig csak főzünk fürdünk. Így se elég
19/19 anonim válasza:
"pedig csak főzünk fürdünk."
ki hallott még olyat, fürdeni strand után?
:)
augusztus nyaralás, azért kevés, de inkább télre kell a gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!