Mennyi pénzből éltek egy hónapban, és hányan vagytok erre az összegre?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz a mai helyzetben megélni a havi bevételből, tudtok-e félre tenni? Ha igen mennyit? Van-e megtakarításotok? Ha igen hány hónapra elegendő a mostani életszínvonal megtartásával?2022. szept. 4. 13:32
21/31 anonim válasza:
Itt mindenki IT-s, hogy ilyen jól keres?
22/31 anonim válasza:
21. Nyilván nem mindenki.
10es voltam.
23/31 anonim válasza:
Egyszer írhatna már valaki Borsodból, az Ormánságból vagy Belső_Somogyból is.
Persze tudom egyébként, a klavíatura mindent elbír.
24/31 anonim válasza:
23, Hajdú-Bihar megteszi? Az se gazdag megye.
És nem IT-sok vagyunk, hanem közgazdászok. 19-es válasz az enyém.
25/31 A kérdező kommentje:
Jómagam is Hajdú-Biharban élek fix bérem nincs de átlagba az a havi 5-600 ezer forint megvan, egyedül élek belőle saját lakásban és van egy 20 éves autó is, 300-350 félre tudok tenni minden hónapban mikor hogy sikerül, 20.000 € van biztonsági tartaléknak lerakva amihez csak vész esetén szabad nyúlni. Nem nagy dolog de ez egy személyre nagyjából biztonságos.
2022. szept. 5. 19:30
26/31 anonim válasza:
Én le sem merem írni a kis szerény fizetésemet ezek után, kisebbségi komplexusom lesz, hogy itt mindenki ilyen jól keres:'D
27/31 anonim válasza:
Én sem vagyok IT-s, csak Ausztriába ingázunk át eeróóóér :D
28/31 anonim válasza:
Mérnök-közgazdász pár vagyunk.
29/31 anonim válasza:
240 ezret keresek, de ebben bérlet, Szép kártya is benne van. A garzon 140-150 ezer rezsivel, szóval nagyon kevés marad megélni.
30/31 anonim válasza:
Hogy ne csak a 800 ezres beveteleket olvassatok, leirom a szuleimet mert az enyem nem relevans, mivel kulfoldon vagyok.
2-en elnek kb 220-230 ezerbol. Alberletet nem kell fizetni, hiteluk sincs de megtakaritasuk sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!