Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Másnak is papír alapú villanys...

Másnak is papír alapú villanyszámla lett kiállítva?

Figyelt kérdés
Évek óta elektronikus számlát kérek, mert minek pocsékolni a papírt. Erre most papír alapú számla készült és várhatok, míg kipostázzák, mert meg se tudom nézni a részleteit. Ez most valami Orbán-féle baszkodás, hogy a sok paraszt úgyis papír számlát kér, hát nyomjunk mindenkinek azt?

2022. aug. 31. 10:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8/10 es válaszoló vagyok voltam ma bent azt mondta az ügyintéző, hogy fog érkezni a számla e alapon csak még jóvá kell hagyni mert ez a rezsi csökkentés meg kavarta a dolgokat szóval ne menj be feleslegesen. Azt mondta hogy nekem is csak a megnevezésben szerepel a papír, de fogom majd kapni az e számlát.
2022. szept. 1. 20:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Ma sikeresen megkaptam az e számlát szóval kérdező biztos te is meg fogod kapni.
2022. szept. 2. 12:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Nekem még mindig papír alapú számlát mutat, szóval nem tudom letölteni PDF-ben, mint az e-számlát, a papíralapút meg még nem postázták ki.
2022. szept. 2. 12:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Meg fogod kapni ez biztos csak kell idő emiatt a kavar miatt
2022. szept. 2. 16:54
 15/18 anonim ***** válasza:

6# "Mindig online beírom a mérőállást. Nem kínlódok az átalánnyal."

az átalányt 1 évben egyszer kell leellenőrizni esetleg.

a "kínlódás" a havonta beirandó óraállás.

az átalánynál nem kell piaciárat fizetni.

2022. szept. 2. 19:23
 16/18 A kérdező kommentje:
#15: Persze, csak évente egyszer meg jön egy bazinagy számla. Akkor már minden hónapban beírom.
2022. szept. 2. 20:44
 17/18 anonim ***** válasza:
csak akkor ha sokkal többet fogyasztasz mint az előző évben.
2022. szept. 2. 21:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekünk meg sem jött a számla, se papíron, se elektronikusan.
2022. szept. 9. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!